HET TEAM

Iedereen van ons team staat klaar om Nederland op al de mogelijke manieren te bedienen met energiebesparing en duurzame opwekking. 

Onze complete dienstverlening is ingesteld om onze klanten maximaal te ondersteunen in het traject van energie efficiëntie en het verminderen van de CO2 uitstoot. Twijfel dan ook niet om contact met ons op te nemen!

 

Bas van den Brenk

MIJN NAAM IS BAS VAN DEN BRENK. IK BEN SINDS JANUARI 2017 ALGEMEEN DIRECTEUR VAN KLIMAATROUTE.

Sinds 2012 ben ik betrokken bij Klimaatroute. Ik heb een commerciële achtergrond en zet deze nu in om duurzaamheid en klimaatbewust ondernemen ook voor het MKB toegankelijk te maken. Duurzaamheid is niet langer iets voor alleen overheden of het grootbedrijf. Belangrijk hierbij is dat we duidelijk uitdragen en faciliteren dat klimaatbewust ondernemen ook een direct kostenvoordeel met zich meebrengt. Het is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Deze boodschap op een effectieve manier uitdragen vind ik een leuke uitdaging die uiteraard erg relevant is. Daarnaast maak ik me er hard voor dat inspanningen van het MKB op dit vlak herkenbaar zijn voor de consument en dus ook op die manier goed zijn voor de onderneming!

Robbin van Rooij

MIJN NAAM IS ROBBIN VAN ROOIJ EN IK BEN SINDS 2017 OPERATIONEEL DIRECTEUR VAN KLIMAATROUTE.

Vanaf 2012 ben ik werkzaam voor klimaatroute. Voor deze periode heb ik zo'n 6 jaar commerciële ervaring op gedaan binnen verschillende functies, terwijl ik mijn economische studie aan de Hogeschool van Amsterdam afrondde. Er is inmiddels zó enorm veel mogelijk op het gebied van duurzaamheid en hierover is eigenlijk veel te weinig bekend bij het grote publiek. Dit is zonde, aangezien zowel de ondernemer als het klimaat ontzettend kan profiteren van energiebesparing en duurzame opwekking! Het bewustmakingsproces van deze win-winsituatie is voor mij een stimulans om iedere dag met volle overgave aan de slag te gaan. 

Rodney IJlstra

MIJN NAAM IS RODNEY IJLSTRA EN IK BEN SINDS 2017 TECHNISCH DIRECTEUR VAN KLIMAATROUTE.

Ik ben geboren en getogen in Haarlem en heb de afgelopen 10 jaar verscheidene functies bekleed binnen de commerciële dienstverlening. Bij Klimaatroute heb ik de fantastische mogelijkheid om mijn ervaringen met ondernemers te combineren met mijn passie voor duurzaamheid. Mijn doel is om zoveel mogelijk ondernemers op een duurzame wijze (nog) succesvoller te maken. Ik ben namelijk van mening dat de ondernemers die vandaag beginnen met een klimaatbewuste bedrijfsvoering de ondernemers zijn die de basis leggen voor de ondernemers van morgen. Binnen ons managementteam ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze dienstverlening.

Anneloes Spit

IK BEN ANNELOES SPIT EN IK BEN VERANTWOORDELIJK VOOR HR & COMMUNICATIE BINNEN KLIMAATROUTE.

Tijdens de studie Communicatiemanagement ben ik me gaan verdiepen in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ik heb gemerkt dat ik - naast het beoefenen van een vak dat mij goed ligt - extra energie krijg van het werken aan projecten met een grotere maatschappelijke betekenis. Ik heb lange tijd als adviseur gewerkt waarbij ik ondernemers heb laten zien hoe zij kosten kunnen besparen door duurzaamheidsmaatregelen te treffen. Tegenwoordig ligt mijn focus op het werven en begeleiden van onze teamleden. Ontzettend leuk werk met deze fantastische club mensen.

Thomas Janssen

MIJN NAAM IS THOMAS JANSSEN EN ONDERSTEUN DE ADVISEURS BIJ TRAJECTEN OP HET GEBIED VAN ZONNE ENERGIE.

Na het behalen van mijn studie commerciële bedrijfskunde heb ik een aantal jaren ervaring opgedaan in de energiemarkt. Duurzaamheid is binnen deze markt een belangrijk thema en zal dat de komende jaren alleen nog maar meer worden. Bij Klimaatroute kan ik mijn opgedane ervaring in de energiemarkt gebruiken om ondernemers te voorzien van adviezen op het gebied van energiebesparing. Klimaatroute stimuleert uiteenlopende ondernemingen slimmer om te gaan met energie. Ik zie het als een mooie kans om als accountmanager aan de ene kant bedrijven te helpen kosten te besparen en daarmee tegelijkertijd mee te werken aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Rodger Buijs

MIJN NAAM IS RODGER BUIJS EN IK KIJK GRAAG SAMEN MET ONDERNEMERS NAAR DE MOGELIJKHEDEN OM ENERGIE TE BESPAREN.

Ik ben sinds 2015 werkzaam bij Klimaatroute als adviseur. Gedurende de afgelopen periode, heb ik verschillende ondernemers geadviseerd en begeleid bij het verduurzamen van hun onderneming. Het verduurzamingsproces van een onderneming begint bij bewustwording. Veel ondernemers zijn niet op de hoogte van de mogelijkheden om energie te besparen. Het implementeren van kleine maatregelen, kan in sommige gevallen leiden tot een hoge energiebesparing. De ondernemer adviseren in de meest besparende en rendabele investeringen vind ik essentieel. Een investering moet lonend zijn voor het klimaat, maar zeker ook voor de ondernemer.    

Mike Hes

Ik ben blij om met mijn commerciële ervaring een vertaalslag te maken naar verduurzaming. 

Duurzaamheid is inmiddels een volwassen onderwerp geworden waar niemand meer omheen kan. Het stimuleren van duurzaamheid naar een situatie waarin iedereen profiteert, is voor ons de maatstaf van succes. Ik ben verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van de planning/sales afdeling. Sinds 2012 heb ik Klimaatroute zien groeien van klein bedrijf tot onmisbare speler binnen de Nederlandse markt. Wat mij betreft is het einde nog lang niet in zicht!

Tim Schippers

Mijn naam is Tim Schippers en ik voorzie het MKB van energie-efficiëntie-advies.

Vaak is energie besparen veel makkelijker dan gedacht. Wat het werk bij Klimaatroute zo leuk maakt is dat wij de ogen van de ondernemers openen. Wij geven ze inzicht in hun huidige situatie en geven daarop een passend advies. Mede door de combinatie van de juiste kennis en oog voor het klimaat zorgen wij ervoor dat ze kosten besparen en ook nog milieubewust werken. Bij dit werk wordt iedereen er beter van, juist dat maakt het zo leuk!

Gijs-Jan Moest

Als Energie-Adviseur adviseer ik hoe bedrijven verduurzaming vorm kunnen geven.

In verband met de klimaatverandering en financiële voordelen is het interessant om in uw bedrijf een beter inzicht te krijgen in het energieverbruik. Daarnaast komt er steeds meer regelgeving voor bedrijven met als doel hun energieverbruik terug te dringen. Vanuit een idealistisch oogpunt adviseer ik bedrijven hoe ze het beste kunnen verduurzamen. Veel ondernemers zijn wel op de hoogte van een aantal mogelijkheden, maar het overzicht en inzicht in de kosten en daaruit ontstane besparingen ontbreken meestal. Ik kijk graag samen met u wat de mogelijkheden voor u en uw bedrijf zijn.

Shelley Meeuwsen

HALLO, IK BEN SHELLEY MEEUWSEN EN IK BEN BINNEN KLIMAATROUTE HET AANSPREEKPUNT VOOR WONINGEIGENAREN.

Na het afronden van mijn master Forensische Criminologie aan de universiteit in Leiden besloot ik het roer volledig om te gooien en iets te gaan doen met mijn passie voor duurzaamheid. Veel Nederlanders weten nog niet dat het binnen handbereik ligt om hun woning klimaatneutraler te maken. Wat dit extra leuk maakt, is dat het verduurzamen van een woning uiteindelijk ook een besparing in de portemonnee oplevert. Klimaatroute bereikt ontzettend veel woningeigenaren, die allemaal op hun eigen manier kunnen bijdragen aan een gezonder en beter milieu. Dit zorgt ervoor dat duurzaamheid een steeds groter draagvlak krijgt en ik ben er trots op dat ik hier deel vanuit maak.

Eric van Rooij

Mijn naam is Eric van Rooij en ik ben vanaf september 2016 actief bij Klimaatroute

Ik ben begonnen bij Klimaatroute als stagiar, maar ondertussen werkzaam op verschillende projecten. Tijdens mijn stage heb ik veel geleerd over de mogelijkheden van verduurzaming binnen bedrijven en ben ik hier zelf heel enthousiast over geworden. Nu begeleid ik, samen met de adviseurs, andere bedrijven bij deze mogelijkheden en help ze de juiste stappen te zetten. Dit is een flinke uitdaging, die ik elke dag maar al te graag aan ga!

DAAN HENDRIKS

MIJN NAAM IS DAAN HENDRIKS EN IK WERK ALS ENERGIE-ADVISEUR BIJ KLIMAATROUTE.

Op het gebied van duurzaam ondernemen en energie besparen zijn er constant nieuwe ontwikkelingen. Onwetendheid is helaas vaak de reden waardoor er niet verduurzaamd wordt. Het geeft een kick als je klanten helpt volledig zelfvoorzienend te geworden of als er stappen worden gezet richting een duurzame onderneming. 

Rens van der Vliet 

Ik ben Rens van der Vliet  en ik studeer momenteel Commerciële Economie op de Hogeschool van Amsterdam.  

Ik ben opgegroeid in Badhoevedorp, maar sinds 2014 woon ik in Amsterdam. In de zoektocht naar een interessante stage kwam ik Klimaatroute tegen. Een ambitieus en jong bedrijf dat echt bezig is met duurzaamheid en energiebesparing. Op de HvA wordt er namelijk veel aandacht besteed aan het onderwerp maatschappelijk verantwoord ondernemen. Sinds september 2015 zijn de eerste stapjes op mijn route naar een beter klimaat gezet. Ik geloof dat Nederland nog vele stappen kan zetten richting duurzaamheid.

Tim Hofman

Hoi, ik ben Tim Hofman en sinds 2017 adviseur bij Klimaatroute.

De afgelopen jaren heeft duurzaamheid steeds meer aandacht gekregen in onze maatschappij. Ik heb het geluk en privilege dat ik bedrijven daarbij mag helpen. Het adviseren van energiebesparende maatregelen waarin zichtbaar wordt dat  het terugdringen van het energieverbruik niet alleen goed is voor het milieu maar ook economisch de juiste keuze is. Gezamenlijk kunnen we onze Co2 uitstoot drastisch verminderen. We zitten op de juiste route.

Finn Sanden

Ik ben sinds juli 2017 werkzaam bij Klimaatroute.

Vanuit kantoor ondersteun ik de adviseurs met dagelijkse werkzaamheden. Zo zorg ik ervoor dat onze klanten de juiste begeleiding krijgen op het gebied van duurzaamheid. Het is leuk om te zien dat er zo veel mogelijkheden zijn om energie te besparen binnen een pand, en dat bedrijven daar ook steeds meer bewust van zijn.

Joost Bosman

Mijn naam is Joost Bosman en sinds 2017 help ik ondernemers met het verduurzamen van hun bedrijf. 

Duurzaamheid begint gelukkig een steeds belangrijkere rol te krijgen. In mijn ogen gaat deze transitie nog niet snel genoeg. Steeds meer bedrijven willen wel verduurzamen, maar weten vaak niet waar ze moeten beginnen. Ik vind het daarom belangrijk om bedrijven hierbij te helpen, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat Nederland elke dag een stukje groener wordt.

Pavlos Xanthopoulos

Mjin naam is Pavlos en ben binnen Klimaatroute naast account manager ook verantwoordelijk voor verschillende andere projecten.

Na mijn Master in Business Administration kwam ik in aanraking met Klimaatroute. Het jonge team, de dynamische werkzaamheden en de sterke groei die dit bedrijf mee maakt, bieden mij de kans om op een strategische wijze mee te denken over verschillende processen. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen worden steeds belangrijkere begrippen in de hedendaagse bedrijvigheid. Het stimuleren van energiebesparende mogelijkheden en het daadwerkelijk realiseren van een reductie in CO2 uitstoot, geven mij dan ook de uitdaging hier iedere dag weer volop mee aan de slag te gaan!

Bas Markus

Mijn naam is Bas Markus en ben sinds december 2017 werkzaam bij Klimaatroute.

Na mijn studie Management, Economie en Recht, heb ik ervaring opgedaan bij een sales organisatie waarbij ik er achter kwam dat veel bedrijven zich bezig houden met het "Groen" ondernemen. Toen ik in december begon bij Klimaatroute werd mij steeds meer duidelijk dat bedrijven heel graag willen verduurzamen maar niet weten waar ze moeten beginnen. Het geeft mij daarom ook weer elke dag een hoop energie om bedrijven te helpen met een passend advies waarbij ze niet alleen milieubewuster ondernemen maar ook vaak nog een flinke kostenbesparing realiseren.

Jaap Otto

Mijn naam is Jaap Otto en sinds januari 2018 ben ik werkzaam als adviseur bij Klimaatroute.

In een wereld waarin de fossiele brandstoffen langzaam op raken is het aan ons om naar nieuwe manieren van energieopwekking te zoeken. Bij Klimaatroute kan ik ondernemend Nederland helpen om deze energietransitie te maken. Daarnaast veranderd in Nederland continue de wet en regelgeving op het gebied van duurzaamheid en hier zijn niet alle ondernemers van op de hoogte. Door de kennis en ervaring binnen Klimaatroute kunnen we samen met de ondernemer een passend advies opstellen. Er ontstaat altijd een win-win situatie voor de ondernemer en het milieu waardoor werken bij Klimaatroute zo gaaf is en blijft!

Jeroen Keukens

Mijn naam is Jeroen Keukens en ik werk sinds 2018 als adviseur bij klimaatroute.
Na mijn studie Eventmanagement, heb ik een aantal jaar in de horeca gewerkt.Tijdens deze periode is duurzaamheid een steeds invloedrijkere rol voor mij gaan spelen. Ik hoop met mijn enthousiasme mensen te overtuigen om ook te investeren in een duurzame wereld. Daarnaast wordt het voor ondernemers ook steeds belangrijker gemaakt. In mijn rol als adviseur geef ik ondernemers advies op het gebied van duurzaam ondernemen. Daarmee probeer ik te laten zien dat duurzame oplossingen vaak niet ingewikkeld of kostbaar hoeven te zijn.

Maikel Wolters

Ik ben Maikel Wolters en ben sinds 2018 werkzaam bij Klimaatroute als adviseur.

Vanuit mijn opleiding leisure management werd snel duidelijk, dat duurzaamheid een belangrijk thema is in een groeiende wereldeconomie en wordt gezien als de toekomst. Niet alleen is duurzaam ondernemen goed voor het milieu, het brengt ook vele voordelen met zich mee voor ondernemers. Het verduurzamingsproces van een onderneming begint bij bewustwording. Het implementeren van kleine maatregelen kan al leiden tot een hoge energiebesparing. De ondernemer bewust maken en adviseren over de meest besparende en rendabele investeringen vind ik essentieel. Verder vind ik het belangrijk om in een jong, leuk en gedreven team te werken die allemaal een passie hebben voor een duurzamere economie. 

Pien Esmeijer

Hoi, ik ben Pien Esmeijer en ik ben werkzaam als planner bij Klimaatroute.

Na het afronden van mijn bachelor Science, Business and Innovation, en voor de start van mijn master Complex Systems Engineering and Management, wilde ik graag werkervaring opdoen binnen een bedrijf dat zich bezighoudt met duurzaamheid. Sinds januari 2018 maak ik met veel plezier deel uit van het team van Klimaatroute. Ik vind het super om te zien hoe steeds meer mensen klimaatbewust worden en inzien wat het nut is van het treffen van duurzaamheidsmaatregelen. Door mijn werk bij Klimaatroute draag ik met veel plezier bij aan een duurzamere wereld.

Demi van den Brink

Mijn naam is Demi van den Brink en ik ben Essent adviseur bij Klimaatroute.

Door mijn interesse in milieu en duurzaamheid ben ik in mei 2018 gestart als adviseur bij Klimaatroute. Ik voorzie zakelijke klanten van een advies op maat over hoe zij hun bedrijf kunnen verduurzamen. Op deze manier dragen wij allemaal een steentje bij aan de verduurzaming van Nederland. Win/win/win is wat mijn baan zo leuk maakt. We hebben namelijk allemaal baat bij de getroffen maatregelen. Het is mooi dat verduurzamen en besparen hierbij samenkomen. We dragen bij aan het milieu en aan de portemonnee van ondernemers! Zo staan wij samen sterk voor een duurzame wereld. 

Geert Snels

Mijn naam is Geert Snels en ben werkzaam als energie adviseur bij Klimaatroute.

Verduurzaming is op de dag van vandaag een relevant onderwerp voor zowel de consument als ondernemer. Zo wordt het ondernemers, vanuit de overheid, verplicht bepaalde duurzame maatregelen door te voeren. Als energie adviseur binnen Klimaatroute is het aan mij de taak om organisaties te voorzien van een advies op maat. De eerste stap is een bedrijfsbezoek waar ik eventuele verbeterpunten in kaart breng. Mijn bevindingen verwerk ik in een rapport, welke ik vervolgens met u doorneem. Het mooie van duurzaam ondernemen is dat er win-win situatie wordt gecreëerd. U als ondernemer kunt flink besparen op uw kosten en draagt tegelijkertijd bij aan een schonere wereld. Mooi toch?

Dorus Wolters

Mijn naam is Dorus Wolters en sinds april 2018 ben ik werkzaam als adviseur bij klimaatroute.

Na mijn studie Facility Management zocht ik een baan waar werken met mensen en techniek samen komen. Dit heb ik gevonden bij Klimaatroute. Duurzaamheid heeft een centrale plek in de markt gekregen.Vaak willen ondernemers wel verduurzamen, maar hebben ze niet de tijd om zelf uit te zoeken waar de mogelijkheden liggen. Ik vind het ontzettend leuk om samen met de klant te kijken waar voor hem de duurzame besparingskansen liggen.

Eva Dirks

Mijn naam is Eva Dirks en ik ben sinds het voorjaar van 2018 werkzaam bij Klimaatroute.

Op dit moment heb ik tussenjaar, maar volgend jaar ga ik beginnen aan een master Bestuurskunde. Als planner ben ik verantwoordelijk voor het maken van afspraken voor onze adviseurs. Aan de telefoon merk ik dat duurzaamheid en energiebesparing ondernemers aanspreekt, maar dat ze niet precies weten hoe ze dit het beste aan kunnen pakken. Het is ontzettend leuk om voor een bedrijf te werken die daar een oplossing voor biedt : duurzaamheid op maat. Naast het feit dat ik samenwerk met hele leuke collega's, dragen we dus ook echt bij aan een betere wereld! 

Josefien den Hertog

Hallo! Mijn naam is Josefien den Hertog en ik werk voor de adviseurs van Klimaatroute. 

Sinds september 2016 ben ik werkzaam bij het leukste bedrijf van Nederland. Ik ben verantwoordelijk voor het inplannen van afspraken en monitoren van resultaten bij diverse projecten. Het geeft mij veel energie om ondernemers enthousiast te maken om zich te laten adviseren over energie besparende maatregelen. Als planner heb ik al veel contact gehad met ondernemers in verschillende branches; van horeca- tot grote MKB bedrijven. Maar de essentie blijft altijd hetzelfde: duurzaam ondernemen en kostenbesparing gaan hand in hand.

Dante Muys

Ik ben sinds juni 2018 werkzaam bij Klimaatroute waar ik een parttime rol vervul als accountmanager.

Voor Klimaatroute heb ik altijd bijbaantjes gehad in de horeca. Ik merk dat ik als persoon en op professioneel vlak ben gegroeid bij Klimaatroute, waardoor ik veel plezier in mijn werk beleef. Naast mijn parttimefunctie bij Klimaatroute volg ik een voltijd studie aan de Hogeschool van Amsterdam. 

Fleur van Bree

Als planner ben ik het eerste contactpunt voor de ondernemers in hun reis naar verduurzaming. 

Tijdens het afronden van mijn studie, Beta-Gamma, merkte ik dat ik me steeds meer geroepen en aangetrokken voelde om een steentje bij te gaan dragen aan een duurzamere wereld. Daarnaast wilde ik ook graag werkervaring opdoen binnen een bedrijf dat mij zou uitdagen. Sinds eind 2018 werk ik met heel veel plezier als planner bij Klimaatroute. De energietransitie is noodzakelijk en gaat met grote passen, maar loopt helaas soms ondernemers nog voorbij. Ik vind het mooi dat wij met ons werk ondernemers daarin kunnen helpen en zo ook klimaatbewuster maken. Daarnaast levert werken met zo’n jong en dynamisch team, inclusief kantoorhond Coco, ook heel veel plezier op! 

Alvaro Kippersluis

Mijn naam is Alvaro Kippersluis en ik werk sinds juni 2018 bij Klimaatroute!

Op dit moment ben ik bezig met de studie Business Studies. Voorheen werkte ik als chauffeur bij een logistiek bedrijf. Ik vond het leuk werk, maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Via een vriend van mij (nu collega) kwam ik terecht bij Klimaatroute. Naast dat ik hele leuke en gezellige collega’s heb, vind ik de talloze mogelijkheden wat betreft duurzaamheid erg interessant. We hebben maar één aarde en ik geloof dat ik door mijn werk en het werk van mijn collega’s bij Klimaatroute bijdraag aan een betere wereld!

Arne Bleumink

IK BEN SINDS 2018 WERKZAAM BIJ KLIMAATROUTE WAAR IK EEN ROL VERVUL ALS ADVISEUR EN PROJECTMANAGER OP HET GEBIED VAN VERDUURZAMING BINNEN BEDRIJVEN.

Het wiel hoeft gelukkig niet vaker dan eens te worden uitgevonden en daarom hoeven veel ondernemers in Nederland ook niet meer te onderzoeken wat alle mogelijkheden (voor hen) zijn op het gebied van verduurzaming. Welke succesvolle ondernemer heeft immers tijd over om dit te doen? Ik breng de mogelijkheden in kaart en presenteer deze in een adviesrapport. Vervolgens kunnen we aan de hand van deze uitkomsten starten met de verduurzaming waarbij ik het proces begeleid tot aan de realisatie van de voorgeschreven maatregelen.

Aiive Biermans

Ik ben Aiive Biermans en sinds begin 2019 werkzaam als Consultant Energy Effiency bij Klimaatroute. 

In de zomer van 2018 ben ik via een teamgenootje bij Klimaatroute terecht gekomen. Ik ben begonnen als planner voor de adviseurs, maar na 4 maanden wilde ik graag meer betekenen voor ondernemend Nederland. Nu ben ik duurzaamheidsadviseur en ga ik langs bij de grotere bedrijven die moeten voldoen aan de Informatieplicht. Het is heel leuk om een kijkje te mogen nemen bij alle bedrijven en met heel veel ondernemers rond de tafel te zitten. Vaak willen ondernemers verduurzamen maar weten ze niet waar ze moeten beginnen of ze hebben geen tijd om dit uit te zoeken. Ik help heel graag met het inzichtelijker maken van de energiebesparende investeringen voor het milieu en de eigen portemonnee. Daarnaast vind ik een gezellige en uitdagende leeromgeving heel belangrijk, dit is precies wat Klimaatroute mij biedt! 

Nick Sweijen

Mijn naam is Nick Sweijen en ik ben sinds begin 2019 werkzaam bij klimaatroute. 

Na werkzaam geweest te zijn in de logistiek kwam ik bij klimaatroute terecht. Een jong, succesvol bedrijf met het hart voor een beter klimaat. Dit maakt ons een enorm dynamisch team, er is altijd sprake van voldoening, weer een steentje bijgedragen aan duurzaamheid en weer een groot voldaan gevoel aan het einde van de werkweek.

Robin Bostock

Mijn naam is Robin Bostock en ik ben werkzaam bij Klimaatroute als adviseur. 

Ik ben in november 2018 begonnen bij Klimaatroute als Junior accountmanager. Nadat ik ben afgestudeerd in 2019, ben ik gepromoveerd naar fulltime adviseur. Klimaatroute heeft een heel leuk team, waarbij hard werken wordt beloond door vele bedrijfsuitjes! Gezamenlijk streven wij om de CO2 uitstoot te reduceren in Nederland. Dit doen wij door ondernemers te adviseren om deze energietransitie te maken en laten zien dat zij ook kosten kunnen besparen. Ieder beetje helpt, niet alleen voor het milieu, maar ook voor de portemonnee!

Lucile Rameaux

In september 2018 ben ik gestart als Energy Efficiency Consultant bij Klimaatroute. 

Het is voor mij belangrijk te werken in een bedrijf dat zich inzet voor klimaatverbetering! Daarnaast is het fijn te werken vanuit een jong, dynamisch team waarbinnen we elkaar weten te inspireren. Geen dag is hetzelfde, steeds zijn er nieuwe uitdagingen en ontmoet ik nieuwe ondernemers. Ik vind het leuk een kijkje in de keuken te nemen bij de diverse bedrijven: van kleine winkels en restaurants tot grote bedrijfshallen! Ik geef de ondernemers inzicht in de mogelijkheden met betrekking tot verduurzamen en ondersteun hen bij het uitvoeren hiervan, zodat het voor hen zo makkelijk mogelijk wordt om aan de slag te gaan met verduurzamen. En, last but not least: we hebben Coco als kantoorhond!

Josh Ganzevles

Duurzaamheid begint een steeds serieuzere rol te spelen in onze samenleving en het sprak mij direct aan om hier mijn vak van te maken. 

Elke dag is een nieuwe uitdaging waarbij de klant en het milieu centraal staan. Veel ondernemers zien met de nieuwe wetgeving en ontwikkelingen de bomen door het bos niet meer en de tijd om het zelf allemaal uit te zoeken is tegenwoordig te kostbaar. Met onze expertise maken wij de situatie voor onze klanten graag inzichtelijk.

Myrthe van Meekeren

Hoi mijn naam is Myrthe van Meekeren en sinds het voorjaar van 2019 ben ik adviseur bij Klimaatroute.

Het is altijd mijn ambitie geweest om werkzaam te zijn binnen een organisatie die zich inzet voor het verduurzamen van ondernemingen. Klimaatroute is het bedrijf dat laat zien dat duurzaamheid niet ingewikkeld of duur hoeft te zijn. Als adviseur geef ik ondernemers een duidelijke inkijk in de stappen die zij kunnen nemen bij het verduurzamen van hun bedrijf.  Het jonge team, met ieder zijn eigen expertise, zorgt ervoor dat we een breed scala aan kennis hebben en de leukste teamuitjes! 

Sophia Evertse

Ik help MKB Nederland graag in de transitie naar duurzaam ondernemen.

In het recente verleden heb ik ervaring opgedaan in uiteenlopende sectoren maar bij Klimaatroute ben ik thuis. Ik geloof sterk in de manier waarop we verbetering en ontwikkeling bewerkstelligen door duidelijk te maken dat 'goed voor het klimaat' financieel interessant kan zijn voor zowel bedrijven als particulieren. We gaan voor een groenere wereld, maar tegelijkertijd werkt deze commerciële blik op duurzaamheid verfrissend. 

Coco

Hoi ik ben Coco van Rooij en ben gevlucht uit Griekenland.

Sinds 2017 huppel ik vrolijk rond op het kantoor van Klimaatroute. Als je voor het eerst bij ons op kantoor komt ben je meestal de klos. Ik ben namelijk dol op aandacht. Kom je binnenkort een keertje met mij spelen?