HET TEAM

Iedereen van ons team staat klaar om Nederland op al de mogelijke manieren te bedienen met energiebesparing en duurzame opwekking. 

Onze complete dienstverlening is ingesteld om onze klanten maximaal te ondersteunen in het traject van energie efficiëntie en het verminderen van de CO2 uitstoot. Twijfel dan ook niet om contact met ons op te nemen!

 

Bas van den Brenk

MIJN NAAM IS BAS VAN DEN BRENK. IK BEN SINDS JANUARI 2017 ALGEMEEN DIRECTEUR VAN KLIMAATROUTE.

Sinds 2012 ben ik betrokken bij Klimaatroute. Ik heb een commerciële achtergrond en zet deze nu in om duurzaamheid en klimaatbewust ondernemen ook voor het MKB toegankelijk te maken. Duurzaamheid is niet langer iets voor alleen overheden of het grootbedrijf. Belangrijk hierbij is dat we duidelijk uitdragen en faciliteren dat klimaatbewust ondernemen ook een direct kostenvoordeel met zich meebrengt. Het is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Deze boodschap op een effectieve manier uitdragen vind ik een leuke uitdaging die uiteraard erg relevant is. Daarnaast maak ik me er hard voor dat inspanningen van het MKB op dit vlak herkenbaar zijn voor de consument en dus ook op die manier goed zijn voor de onderneming!

Robbin van Rooij

MIJN NAAM IS ROBBIN VAN ROOIJ EN IK BEN SINDS 2017 OPERATIONEEL DIRECTEUR VAN KLIMAATROUTE.

Vanaf 2012 ben ik werkzaam voor klimaatroute. Voor deze periode heb ik zo'n 6 jaar commerciële ervaring op gedaan binnen verschillende functies, terwijl ik mijn economische studie aan de Hogeschool van Amsterdam afrondde. Er is inmiddels zó enorm veel mogelijk op het gebied van duurzaamheid, dat er eigenlijk maar een veel te klein gedeelte hiervan bekend is bij het grote publiek. Dit is zonde, aangezien zowel de ondernemer als het klimaat ontzettend kan profiteren van energiebesparing en duurzame opwekking! Het bewustmakings-proces van deze win-winsituatie is voor mij een stimulans om iedere dag met volle overgave aan de slag te gaan. 

Rodney IJlstra

MIJN NAAM IS RODNEY IJLSTRA EN IK BEN SINDS 2017 BINNEN HET MANAGEMENTTEAM VERANTWOORDELIJK VOOR KWALITEITBEHEER.

Ik ben geboren en getogen in Haarlem en heb de afgelopen jaren ervaring opgedaan als accountmanager. Bij Klimaatroute heb ik de fantastische mogelijkheid om mijn ervaringen met ondernemers te combineren met mijn passie voor duurzaamheid. Mijn doel is om zoveel mogelijk ondernemers op een duurzame wijze (nog) succesvoller te maken. Ik ben namelijk van mening dat de ondernemers die vandaag beginnen met een klimaatbewuste bedrijfsvoering de ondernemers zijn die de basis leggen voor de ondernemers van morgen. Als lid van het managementteam ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze dienstverlening.

Anneloes Spit

IK BEN ANNELOES SPIT EN IK BEN, NAAST ACCOUNTMANAGER, VERANTWOORDELIJK VOOR HR & COMMUNICATIE.

Tijdens mijn studie Communicatiemanagement ben ik me gaan verdiepen in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ik heb gemerkt dat ik naast het beoefenen van een vak dat mij goed ligt extra energie krijg van het werken aan projecten met een grotere maatschappelijke betekenis. Veelal denken ondernemers dat duurzaamheid gepaard gaat met grote investeringen. Het mooie van mijn werk bij Klimaatroute is dat ik ondernemers kan laten zien hoe zij juist geld kunnen besparen door duurzaamheidsmaatregelen te treffen. 

Thomas Janssen

MIJN NAAM IS THOMAS JANSSEN EN ONDERSTEUN DE ADVISEURS BIJ TRAJECTEN OP HET GEBIED VAN ZONNE ENERGIE.

Na het behalen van mijn studie commerciële bedrijfskunde heb ik een aantal jaren ervaring opgedaan in de energiemarkt. Duurzaamheid is binnen deze markt een belangrijk thema en zal dat de komende jaren alleen nog maar meer worden. Bij Klimaatroute kan ik mijn opgedane ervaring in de energiemarkt gebruiken om ondernemers te voorzien van adviezen op het gebied van energiebesparing. Klimaatroute stimuleert uiteenlopende ondernemingen slimmer om te gaan met energie. Ik zie het als een mooie kans om als accountmanager aan de ene kant bedrijven te helpen kosten te besparen en daarmee tegelijkertijd mee te werken aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Rodger Buijs

MIJN NAAM IS RODGER BUIJS EN IK KIJK GRAAG SAMEN MET ONDERNEMERS NAAR DE MOGELIJKHEDEN OM ENERGIE TE BESPAREN.

Ik ben sinds 2015 werkzaam bij Klimaatroute als adviseur. Gedurende de afgelopen periode, heb ik verschillende ondernemers geadviseerd en begeleid bij het verduurzamen van hun onderneming. Het verduurzamingsproces van een onderneming begint bij bewustwording. Veel ondernemers zijn niet op de hoogte van de mogelijkheden om energie te besparen. Het implementeren van kleine maatregelen, kan in sommige gevallen leiden tot een hoge energie besparing. De ondernemer adviseren in de meest besparende en rendabele investeringen vind ik essentieel. Een investering moet lonend zijn voor het klimaat, maar zeker ook voor de ondernemer.    

Mike Hes

Ik ben blij om met mijn commerciële ervaring een vertaalslag te maken naar verduurzaming. 

Duurzaamheid is inmiddels een volwassen onderwerp geworden waar niemand meer omheen kan. Het stimuleren van duurzaamheid naar een situatie waarin iedereen profiteert, is voor ons de maatstaf van succes. Ik ben verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van de planning/sales afdeling. Sinds 2012 heb ik Klimaatroute zien groeien van klein bedrijf tot onmisbare speler binnen de Nederlandse markt. Wat mij betreft is het einde nog lang niet in zicht!

Tim Schippers

Mijn naam is Tim Schippers en ik voorzie het MKB van energie-efficiëntie advies.

Vaak is energie besparen veel makkelijker dan gedacht. Wat het werk bij Klimaatroute zo leuk maakt is dat wij de ogen van de ondernemers openen. Wij geven ze inzicht in hun huidige situatie en geven daarop een passend advies. Mede door de combinatie van de juiste kennis en oog voor het klimaat zorgen wij ervoor dat ze kosten besparen en ook nog milieubewust werken. Bij dit werk wordt iedereen er beter van, juist dat maakt het zo leuk!

Gijs-Jan Moest

Als Energie-Adviseur adviseer ik hoe bedrijven verduurzaming vorm kunnen geven.

In verband met de klimaatverandering en financiële voordelen is het interessant om in uw bedrijf een beter inzicht te krijgen in het energieverbruik. Daarnaast komt er steeds meer regelgeving voor bedrijven met als doel hun energieverbruik terug te dringen. Vanuit een idealistisch oogpunt adviseer ik bedrijven hoe ze het beste kunnen verduurzamen. Veel ondernemers zijn wel op de hoogte van een aantal mogelijkheden, maar het overzicht en inzicht in de kosten en daaruit ontstane besparingen ontbreken meestal. Ik kijk graag samen met u wat de mogelijkheden voor u en uw bedrijf zijn.

Shelley Meeuwsen

HALLO, IK BEN SHELLEY MEEUWSEN EN IK BEN BINNEN KLIMAATROUTE HET AANSPREEKPUNT VOOR WONINGEIGENAREN.

Na het afronden van mijn master Forensische Criminologie aan de universiteit in Leiden besloot ik het roer volledig om te gooien en iets te gaan doen met mijn passie voor duurzaamheid. Veel Nederlanders weten nog niet dat het binnen handbereik ligt om hun woning klimaatneutraler te maken. Wat dit extra leuk maakt, is dat het verduurzamen van een woning uiteindelijk ook een besparing in de portemonnee oplevert. Klimaatroute bereikt ontzettend veel woningeigenaren, die allemaal op hun eigen manier kunnen bijdragen aan een gezonder en beter milieu. Dit zorgt ervoor dat duurzaamheid een steeds groter draagvlak krijgt en ik ben er trots op dat ik hier deel vanuit maak.

Eric van Rooij

Mijn naam is Eric van Rooij en ik ben vanaf september 2016 actief bij Klimaatroute

Ik ben begonnen bij Klimaatroute als stagiar, maar ondertussen werkzaam op verschillende projecten. Tijdens mijn stage heb ik veel geleerd over de mogelijkheden van verduurzaming binnen bedrijven en ben ik hier zelf heel enthousiast over geworden. Nu begeleid ik, samen met de adviseurs, andere bedrijven over deze mogelijkheden en help ze de juiste stappen te zetten. Dit is een flinke uitdaging, die ik elke dag maar al te graag aan ga!

Roel van de Leuvert

Mijn naam is Roel van de Leuvert en ik ben met veel plezier werkzaam bij Klimaatroute.

Ik ben werkzaam als planner en beheer de agenda van de adviseurs. Dit sluit goed aan bij mijn studie namelijk Business Studies Logistiek. Het mooie aan de baan vind ik het combineren van duurzaamheid en het puzzelen met planning in logistieke zin. Het enthousiasme voor het verduurzamen breng ik dan ook graag over naar de ondernemers die ik spreek.

DAAN HENDRIKS

MIJN NAAM IS DAAN HENDRIKS EN IK WERK OP DE PLANNING AFDELING VAN KLIMAATROUTE.

Op het gebied van duurzaam ondernemen en energie besparen zijn er constant nieuwe ontwikkelingen. Onwetendheid is helaas vaak de reden waardoor er niet verduurzaamd wordt. Door mijn werk als planner komt het bedrijf in contact met de duurzaamheidsadviseur die de kennis in huis heeft om te helpen verbeteren. Het geeft een kick als je achteraf hoort dat een klant volledig zelfvoorzienend is geworden of stappen heeft gezet richting een duurzame onderneming.

Rens van der Vliet 

Ik ben Rens van der Vliet  en ik studeer momenteel Commerciële Economie op de Hogeschool van Amsterdam.  

Ik ben opgegroeid in Badhoevedorp, maar sinds 2014 woon ik in Amsterdam. In de zoektocht naar een interessante stage kwam ik Klimaatroute tegen. Een ambitieus en jong bedrijf dat echt bezig is met duurzaamheid en energiebesparing. Op de HvA wordt er namelijk veel aandacht besteed aan het onderwerp maatschappelijk verantwoord ondernemen. Sinds september 2015 zijn de eerste stapjes op mijn route naar een beter klimaat gezet. Ik geloof dat Nederland nog vele stappen kan zetten richting duurzaamheid.

Tim Hofman

Hoi, ik ben Tim Hofman en sinds 2017 adviseur bij Klimaatroute.

De afgelopen jaren heeft duurzaamheid steeds meer aandacht gekregen in onze maatschappij. Ik heb het geluk en privilege dat ik bedrijven daarbij mag helpen. Het adviseren van energiebesparende maatregelen waarin zichtbaar wordt dat  het terugdringen van het energieverbruik niet alleen goed is voor het milieu maar ook economisch de juiste keuze is. Gezamenlijk kunnen we onze Co2 uitstoot drastisch verminderen. We zitten op de juiste route.

Finn Sanden

Ik ben sinds juli 2017 werkzaam bij Klimaatroute.

Vanuit kantoor ondersteun ik de adviseurs met dagelijkse werkzaamheden. Zo zorg ik ervoor dat onze klanten de juiste begeleiding krijgen op het gebied van duurzaamheid. Het is leuk om te zien dat er zo veel mogelijkheden zijn om energie te besparen binnen een pand, en dat bedrijven daar ook steeds meer bewust van zijn.

Joost Bosman

Mijn naam is Joost Bosman en sinds 2017 help ik ondernemers met het verduurzamen van hun bedrijf. 

Duurzaamheid begint gelukkig een steeds belangrijkere rol te krijgen. In mijn ogen gaat deze transitie nog niet snel genoeg. Steeds meer bedrijven willen wel verduurzamen, maar weten vaak niet waar ze moeten beginnen. Ik vind het daarom belangrijk om bedrijven hierbij te helpen, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat Nederland elke dag een stukje groener wordt.

Kini Wobo

Via een kennis ben ik terecht gekomen bij Klimaatroute en inmiddels werk ik er met veel plezier.

Dit komt vooral door de goede sfeer en leuke collega's, maar ook omdat ik het werk zelf erg waardevol vind. Ik was al veel bezig met het milieu op verschillende manieren en nu heb ik bij Klimaatroute veel nieuws geleerd over grote en kleine mogelijkheden op het gebied van energiebesparing. Door het enthousiasmeren van ondernemers over verduurzaming hoop ik zo ook mijn steentje bij te kunnen dragen!

Pavlos Xanthopoulos

Mjin naam is Pavlos en ben binnen Klimaatroute naast account manager ook verantwoordelijk voor verschillende andere projecten.

Na mijn Master in Business Administration kwam ik in aanraking met Klimaatroute. Het jonge team, de dynamische werkzaamheden en de sterke groei die dit bedrijf mee maakt, bieden mij de kans om op een strategische wijze mee te denken over verschillende processen. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen worden steeds belangrijkere begrippen in de hedendaagse bedrijvigheid. Het stimuleren van energiebesparende mogelijkheden en het daadwerkelijk realiseren van een reductie in CO2 uitstoot, geven mij dan ook de uitdaging hier iedere dag weer volop mee aan de slag te gaan!

Ray Keetman

Mijn naam is Ray Keetman en ik ben sinds september 2017 werkzaam bij klimaatroute als accountmanager.
Een inspirerend, jong, innovatief en ambitieus bedrijf dat actief bezig is om verduurzaming en energiebesparing aan de man te brengen, door het voor iedereen helder en overzichtelijk te maken en bij het gehele proces van adviseren tot realiseren actief en persoonlijk betrokken is? Dat is klimaatroute. 
En dat is waarom ik naast mijn Bachelor in Audio Engineering graag bijdraag in het realiseren van de visie die het bedrijf nastreeft.

Bas Markus

Mijn naam is Bas Markus en ben sinds december 2017 werkzaam bij Klimaatroute.

Na mijn studie Management, Economie en Recht, heb ik ervaring opgedaan bij een sales organisatie waarbij ik er achter kwam dat veel bedrijven zich bezig houden met het "Groen" ondernemen. Toen ik in december begon bij Klimaatroute werd mij steeds meer duidelijk dat bedrijven heel graag willen verduurzamen maar niet weten waar ze moeten beginnen. Het geeft mij daarom ook weer elke dag een hoop energie om bedrijven te helpen met een passend advies waarbij ze niet alleen milieubewuster ondernemen maar ook vaak nog een flinke kostenbesparing realiseren.

Jaap Otto

Mijn naam is Jaap Otto en sinds januari 2018 ben ik werkzaam als adviseur bij Klimaatroute.

In een wereld waarin de fossiele brandstoffen langzaam op raken is het aan ons om naar nieuwe manieren van energieopwekking te zoeken. Bij Klimaatroute kan ik ondernemend Nederland helpen om deze energietransitie te maken. Daarnaast veranderd in Nederland continue de wet en regelgeving op het gebied van duurzaamheid en hier zijn niet alle ondernemers van op de hoogte. Door de kennis en ervaring binnen Klimaatroute kunnen we samen met de ondernemer een passend advies opstellen. Er ontstaat altijd een win-win situatie voor de ondernemer en het milieu waardoor werken bij Klimaatroute zo gaaf is en blijft!

Jeroen Keukens

Mijn naam is Jeroen Keukens en ik werk sinds 2018 als adviseur bij klimaatroute.
Na mijn studie Eventmanagement, heb ik een aantal jaar in de horeca gewerkt.Tijdens deze periode is duurzaamheid een steeds invloedrijkere rol voor mij gaan spelen. Ik hoop met mijn enthousiasme mensen te overtuigen om ook te investeren in een duurzame wereld. Daarnaast wordt het voor ondernemers ook steeds belangrijker gemaakt. In mijn rol als adviseur geef ik ondernemers advies op het gebied van duurzaam ondernemen. Daarmee probeer ik te laten zien dat duurzame oplossingen vaak niet ingewikkeld of kostbaar hoeven te zijn.

Maikel Wolters

Ik ben Maikel Wolters en ben sinds 2018 werkzaam bij Klimaatroute als adviseur.

Vanuit mijn opleiding leisure management werd snel duidelijk, dat duurzaamheid een belangrijk thema is in een groeiende wereldeconomie en wordt gezien als de toekomst. Niet alleen is duurzaam ondernemen goed voor het milieu, het brengt ook vele voordelen met zich mee voor ondernemers. Het verduurzamingsproces van een onderneming begint bij bewustwording. Het implementeren van kleine maatregelen kan al leiden tot een hoge energiebesparing. De ondernemer bewust maken en adviseren over de meest besparende en rendabele investeringen vind ik essentieel. Verder vind ik het belangrijk om in een jong, leuk en gedreven team te werken die allemaal een passie hebben voor een duurzamere economie. 

Pien Esmeijer

Hoi, ik ben Pien Esmeijer en ik ben werkzaam als planner bij Klimaatroute.

Na het afronden van mijn bachelor Science, Business and Innovation, en voor de start van mijn master Complex Systems Engineering and Management, wilde ik graag werkervaring opdoen binnen een bedrijf dat zich bezighoudt met duurzaamheid. Sinds januari 2018 maak ik met veel plezier deel uit van het team van Klimaatroute. Ik vind het super om te zien hoe steeds meer mensen klimaatbewust worden en inzien wat het nut is van het treffen van duurzaamheidsmaatregelen. Door mijn werk bij Klimaatroute draag ik met veel plezier bij aan een duurzamere wereld.

Demi van den Brink

Mijn naam is Demi van den Brink en ik ben Essent adviseur bij Klimaatroute.

Door mijn interesse in milieu en duurzaamheid ben ik in mei 2018 gestart als adviseur bij Klimaatroute. Ik voorzie zakelijke klanten van een advies op maat over hoe zij hun bedrijf kunnen verduurzamen. Op deze manier dragen wij allemaal een steentje bij aan de verduurzaming van Nederland. Win/win/win is wat mijn baan zo leuk maakt. We hebben namelijk allemaal baat bij de getroffen maatregelen. Het is mooi dat verduurzamen en besparen hierbij samenkomen. We dragen bij aan het milieu en aan de portemonnee van ondernemers! Zo staan wij samen sterk voor een duurzame wereld. 

Geert Snels

Mijn naam is Geert Snels en ben werkzaam als energie adviseur bij Klimaatroute.

Verduurzaming is op de dag van vandaag een relevant onderwerp voor zowel de consument als ondernemer. Zo wordt het ondernemers, vanuit de overheid, verplicht bepaalde duurzame maatregelen door te voeren. Als energie adviseur binnen Klimaatroute is het aan mij de taak om organisaties te voorzien van een advies op maat. De eerste stap is een bedrijfsbezoek waar ik eventuele verbeterpunten in kaart breng. Mijn bevindingen verwerk ik in een rapport, welke ik vervolgens met u doorneem. Het mooie van duurzaam ondernemen is dat er win-win situatie wordt gecreëerd. U als ondernemer kunt flink besparen op uw kosten en draagt tegelijkertijd bij aan een schonere wereld. Mooi toch?

Dorus Wolters

Mijn naam is Dorus Wolters en sinds april 2018 ben ik werkzaam als adviseur bij klimaatroute.

Na mijn studie Facility Management zocht ik een baan waar werken met mensen en techniek samen komen. Dit heb ik gevonden bij Klimaatroute. Duurzaamheid heeft een centrale plek in de markt gekregen.Vaak willen ondernemers wel verduurzamen, maar hebben ze niet de tijd om zelf uit te zoeken waar de mogelijkheden liggen. Ik vind het ontzettend leuk om samen met de klant te kijken waar voor hem de duurzame besparingskansen liggen.

Eva Dirks

Mijn naam is Eva Dirks en ik ben sinds het voorjaar van 2018 werkzaam bij Klimaatroute.

Op dit moment heb ik tussenjaar, maar volgend jaar ga ik beginnen aan een master Bestuurskunde. Als planner ben ik verantwoordelijk voor het maken van afspraken voor onze adviseurs. Aan de telefoon merk ik dat duurzaamheid en energiebesparing ondernemers aanspreekt, maar dat ze niet precies weten hoe ze dit het beste aan kunnen pakken. Het is ontzettend leuk om voor een bedrijf te werken die daar een oplossing voor biedt : duurzaamheid op maat. Naast het feit dat ik samenwerk met hele leuke collega's, dragen we dus ook echt bij aan een betere wereld! 

Lars van Baar

Mijn naam is Lars van Baar, woon in Amsterdam en ben sinds 2018 adviseur bij Klimaatroute.  
Ik heb een commerciële studie gedaan en ben eigenlijk daarna de media ingerold. Dat heb ik een aantal jaren gedaan met veel plezier maar was toe aan iets anders. 
Bij Klimaatroute heb ik het erg naar m'n zin vanwege de leuke collega's en het afwisselende werk. Ik ben veel onderweg en kom bij verschillende ondernemers die willen verduurzamen, ik geef ze daarom graag advies.

Bas Pinkster

Mijn naam is Bas Pinkster en werk sinds Juni 2018 voor Klimaatroute.

Na mijn vorige werk in de zonnepanelenbranche merkte ik dat er naast zonnepanelen nog zoveel meer mogelijkheden zijn om te verduurzamen. Ik ga bij ondernemingen langs om inzichtelijk te maken waar de mogelijkheden liggen tot het besparen op energie. Het verduurzamingsproces van een bedrijf begint met het inzichtelijk hebben van de mogelijkheden en de bewustwording wat dit voor het bedrijf kan betekenen. Naast de mogelijke besparing is anno 2018 de wet en regelgeving rondom het verduurzamen minstens zo belangrijk. Hoe we het ook bekijken, een groene gedachtegang binnen uw bedrijf zorgt voor een positieve impact op uw portemonnee en uitstraling van het bedrijf naar buiten toe. Ik help u graag om inzichtelijk te maken waar voor u de opties liggen. 

Vincenzo Fornoni

Ik ben energieadviseur voor MKB Nederland.

Vanaf de eerste keer dat ik op de website van Klimaatroute kwam wist ik dat ik hier wou werken: De mogelijkheid om aan het voorfront van de verduurzaming van Nederland te staan klonk mij als muziek in de oren. Als adviseur kom je bij de meest uiteenlopende bedrijven over de vloer, en geen dag is hetzelfde. De meest ideale uitkomst van een bezoek bij een bedrijf is als ik zie dat ze met dezelfde passie over duurzaamheid gaan nadenken als ik. Naast het betekenisvolle werk, zijn mijn collega’s een gigantisch pluspunt van werken bij Klimaatroute. Iedereen staat voor elkaar klaar, zowel voor vragen over het werk, maar ook zeker als het op een feestje aankomt.

Josefien den Hertog

Hallo! Mijn naam is Josefien den Hertog en ik werk voor de adviseurs van Klimaatroute. 

Sinds september 2016 ben ik werkzaam bij het leukste bedrijf van Nederland. Ik ben verantwoordelijk voor het inplannen van afspraken en monitoren van resultaten bij diverse projecten. Het geeft mij veel energie om ondernemers enthousiast te maken om zich te laten adviseren over energie besparende maatregelen. Als planner heb ik al veel contact gehad met ondernemers in verschillende branches; van horeca- tot grote MKB bedrijven. Maar de essentie blijft altijd hetzelfde: duurzaam ondernemen en kostenbesparing gaan hand in hand.

Alvaro Kippersluis

Mijn naam is Alvaro Kippersluis en ik werk sinds juni 2018 bij Klimaatroute!

Op dit moment ben ik bezig met de studie Business Studies. Voorheen werkte ik als chauffeur bij een logistiek bedrijf. Ik vond het leuk werk, maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Via een vriend van mij (nu collega) kwam ik terecht bij Klimaatroute. Naast dat ik hele leuke en gezellige collega’s heb, vind ik de talloze mogelijkheden wat betreft duurzaamheid erg interessant. We hebben maar één aarde en ik geloof dat ik door mijn werk en het werk van mijn collega’s bij Klimaatroute bijdraag aan een betere wereld!

Mirjam Schipper

Mijn naam is Mirjam Schipper en ik werk als planner bij Klimaatroute.

Gedurende mijn studie heb ik mij veel bezig gehouden met duurzame economie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over dit onderwerp kwam ik bij toeval terecht op de website van Klimaatroute. De werkwijze van het bedrijf sprak mij direct aan. In feite proberen wij ervoor te zorgen dat klimaatbewust handelen voor iedereen voordelig is. Ik haal heel veel plezier uit het enthousiasme waarmee wij als team samenwerken om duurzaamheid als een positief toekomstbeeld op de kaart te zetten. Ik hoop dan ook dat mijn functie binnen het bedrijf zoveel mogelijk mensen zal inspireren om duurzamer in het leven te staan!

Coco

Hoi ik ben Coco van Rooij en ben gevlucht uit Griekenland.

Sinds 2017 huppel ik vrolijk rond op het kantoor van Klimaatroute. Als je voor het eerst bij ons op kantoor komt ben je meestal de klos. Ik ben namelijk dol op aandacht. Kom je binnenkort een keertje met mij spelen?

Nikos

Hoi! Ik ben Nikos

Ik liep eerst zonder baasje rond in Griekenland, nu ben ik af en toe op het kantoor van Klimaatroute te vinden. Ik ben een nogal vrolijke hond die graag met iedereen speelt. Als je voor het eerst op ons kantoor komt grom ik een beetje tegen je, maar dat is zo voorbij.