Klimaatroute vertegenwoordigt ruim 25.000 ondernemingen, particuliere woningbezitters en sportverenigingen. 
Door deze schaal zijn er voor onze klanten duurzame oplossingen mogelijk die tot voor kort alleen voor het grootbedrijf mogelijk waren. Daarnaast begeleidt Klimaatroute haar klanten blijvend richting duurzaamheid en maximale kostenbesparing. 

Portfolio

Doka Nederland

Het professioneel adviseren en begeleiden van bouwbedrijven ter plaatse is een kerncompetentie van Doka. Met meer dan 160 verkoop- en logistieke vestigingen in meer dan 70 landen beschikt de Doka Group over een sterk verkoopnetwerk, waarmee een snelle en professionele beschikbaarstelling van materiaal en technische support gegarandeerd is – ongeacht de grootte en complexiteit van uw bouwproject.

Isala Theater

Isala is de naam die de Romeinen lang geleden gaven aan de Hollandsche IJssel. Het Isala Theater opende zijn deuren in september 1999. Het theater is ontworpen door architect Martien van Goor en heeft een grote en een kleine zaal. Deze beide zalen zijn voor uiteenlopende doeleinden te gebruiken. Tevens beschikt het Isala Theater over diverse multifunctionele foyers.

Stiko

Stiko supplies to customers around the world mainly in the chemical, petrochemical, offshore, oil & gas, shipping, food & dairy and pharmaceutical industries. Due to our large stock of parts we are able to supply within 24 hours. Pressure and temperature, any combination will do. The sky is the limit. Stiko chart recorders keep on working, regardless of the conditions. All measurements are, and will remain, 100% reliable and accurate.

InterZorg

Interzorg ondersteunt mensen hun eigen leven voort te zetten. Dat doen wij met behulp van dagelijkse tot specialistische zorg, in Noord- en Midden-Drenthe. Om dat te kunnen doen, gaan wij in gesprek met elkaar: u, uw naaste(n) en wij. We leren elkaar kennen, als mens, we spreken verwachtingen uit, zoeken naar mogelijkheden, we willen weten of we het goed doen. 

Fit Sports

Fit Sports is er met 2 vestigingen in Emmen en Coevorden voor iedereen in de regio die graag vooruit komt in het leven. Onze filosofie is dan ook heel simpel. Met een gezonde dosis wilskracht en talent kun je alles bereiken in het leven. Iedereen die wil investeren in zijn gezondheid is dan ook van harte welkom – van beginner tot gevorderde en van jong tot oud.

Happy Tosti

“Met deze naam willen we het vrolijke gevoel benadrukken dat jij als gast ervaart wanneer je bij ons die overheerlijke tosti eet. Het blije gevoel dat onze medewerkers uitstralen, doordat ze een gewaardeerde en uitdagende baan hebben, kan jou ook niet ontgaan! Medewerkers met en zonder arbeidsbeperking, iedereen is welkom bij ons en dat zorgt voor een positieve vibe! De hippe en vrolijke uitstraling, met de schommels, maken het compleet.” ‘HAPPY TOSTI’

Scarlatti

Scarlatti is, ondanks de naam wellicht doet vermoeden, geen Italiaans restaurant,  De naam is te danken aan de componist Giuseppe Domenico Scarlatti die in de 18de eeuw leefde. Hij is bekend geworden door zijn sonates voor de klavecimbel. In de jaren ‘80 heeft de toenmalige eigenaar, vanwege zijn voorliefde voor de muziek van Scarlatti, deze naam aan het toen nog theehuis gegeven. Nu, bijna dertig jaar later, draagt het restaurant deze naam nog steeds, maar is Scarlatti uitgegroeid tot een begrip in Leiden en omstreken.

Spaghetteria

Spaghetteria gaat over verse, zelfgemaakte pasta en over de waardering die chef Stefano Cavallari voelt voor eeuwenoude, Italiaanse tradities. In ons eigen Laboratorio maken we van de beste biologische bloem uit Emilia Romagna verschillende soorten pasta. Elk met een eigen vorm, oorsprong en bereidingswijze.

BurgerMeester

Gastronomische burgers van verantwoorde ingrediënten op ambachtelijke wijze. Kom eten in één van de restaurants of neem je bestelling mee. Een gedeelte van de kaart wisselt 4 keer per jaar met de seizoenen mee en elke maand wordt uit alle inzendingen de winnaar van de nieuwe maandburger gekozen.

Almense Tennis Club

​De Almense Tennis Club bestaat sinds 6 maart 1971 en heeft op dit moment zo'n 125 leden. ATC Almen heeft  een fraai tennispark met 3 verlichte kunstgrasbanen. Er kan, op een enkele uitzondering na, bij sneeuw en opdooi, het hele jaar door getennist worden. 

Music Service Center

Music Service Center heeft al 30 jaar ervaring in het repareren van elektronische muziekinstrumenten waaronder: synthesizers, keyboards, e-piano's, orgels, mengpanelen, versterkers en speaker systemen. Ook repareren wij randapparatuur zoals: reverb-, vocoder-, equalizing-, finalizing-, speaker processor- en verschillende effects units.

Bakkerij Kardaş

Bakkerij Kardaş is gelegen in het multiculturele hart van Amsterdam, waar vele volkeren zich mengen. Zowel qua cultuur, taal, als keuken is er een levendige uitwisseling, culminerend in een amalgaam van kleuren, geuren en nieuwe smaakvondsten. Kardaş betekent “broeder” in het Turks en deze broederschap zien we ook terug tussen de verschillende mensen in de Javastraat. Misschien daarom is er ook vraag naar zoveel diverse buitenlandse producten. 

Stichting MOOI / Xtra

Welzijnsorganisatie MOOI is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer. Onze missie luidt al jaren; ‘MOOI verbindt mensen’. De leefwereld van burgers komt meer en meer centraal te staan. MOOI ziet het als haar taak burgers met elkaar te verbinden. Zeker die groep die om sociaal economische reden de ‘boot dreigen te missen’. Dat doen we niet door aanbod te verzinnen waarbij wij bepalen wat goed is voor de burger. Dat doen we door in gesprek te gaan en te luisteren naar de vraag van de burgers. 

Flokstra

Het familiebedrijf Flokstra is opgericht in de jaren 50. Het begon als speciaalzaak voor verf, behang, knutselmaterialen en er was een klein hoekje met kunstschildersmaterialen. Nu is Jan Flokstra in Groningen een speciaalzaak voor kunstenaarsmaterialen met een uitgebreid assortiment aan benodigdheden voor de beginnende en professionele kunstenaar. Ook levert Flokstra aan cursuscentra, scholen en instellingen.

DADO Catering

Bij ons bent u aan het juiste adres voor heerlijke maaltijden, maaltijdsalades, tapas, hartige taartjes, desserts, soepen, wijnen en meer. Alles bereid met zorgvuldig geselecteerd vlees (biologisch, Waards rund, Waardse boerderijkip, keten duurzaam varkensvlees), waar mogelijk met duurzame vis en seizoens- en streekproducten. Ons menu veranderd met de seizoenen mee. U kunt bij ons maaltijden afhalen maar we verzorgen ook graag uw catering of bezorgen de maaltijden. Zowel aan huis als bij bedrijven.

Hotel Lake Land

Hotel Lake Land Monnickendam ligt op een schitterende locatie aan het IJsselmeer net buiten het centrum van Monnickendam. Gasten zullen genieten van de uitstekende faciliteiten en diensten van dit hotel, inclusief ons gezellige restaurant. Gastvrijheid staat bij Hotel Lake Land hoog in het vaandel en wij richten ons op de totale beleving van de gast, waarbij comfort en ontspanning gewaarborgd zijn.

Akro Consult

Ons bureau staat voor maatschappelijk duurzame opgaven en een kwalitatief hoogwaardige inrichting van Nederland. Dat leidt niet altijd tot de makkelijkste, maar wel tot uitdagende opgaven. Met specifieke kennis van vastgoedfinanciering en grondexploitaties, juridische vormgeving van samenwerkingsafspraken en procesmanagement en communicatie kunnen wij samenwerkende partijen begeleiden bij de planvorming, haalbaarheids- en risico-analyses, het opstellen van bedrijfsplannen, tot en met de financiering en oprichting van een samenwerkingsverband.

Bosman Reklame

Bosman Letters is sinds 1970 in de signbranche actief. Oorspronkelijk als letterbedrijf pur sang is Bosman Letters zijn productenaanbod in de loop der jaren fors uit gaan breiden. Hierdoor is een bandbreedte met een hoge dekking ontstaan waardoor de klant nagenoeg alle signactiviteiten bij één bedrijf onder kan brengen. Werpt u maar eens een blik op het productenoverzichtsblad. 

Klimhal Amsterdam

Klimhal Amsterdam is de perfecte plek voor de beginnende en gevorderde klimmer, voor groepen en individuele klimmers. De hal beschikt over veel faciliteiten, deskundige begeleiding en is daarnaast goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Sloterdijk).

Zicht Optiek

Welkom bij ZICHT, sinds 2004 dé optiek speciaalzaak in Amsterdam Zuid op het gebied van trendy en tijdloze correctie-monturen, zonnebrillen, sportbrillen, contactlenzen en kinderbrillen. Wij bieden u een ruime opstelling van honderden brillen en vele accessoires, een aparte contactlenzenpraktijk, moderne oogmeetruimte, een open atelier en een aparte kinder-brillenhoek met speelruimte.

Varia Passie Voor Slapen

Kees en Lisette Goddrie zijn de ondernemers achter Varia Passie voor Slapen. Hun persoonlijke missie: 'Passie voor Slapen' voor iedere bezoeker. Kees heeft zijn specialisatie gevonden in het technische en gezonde slapen en Lisette heeft haar specialisatie gevonden in de inrichting en styling van de slaapkamer. 

Debo Scooters

Debo Scooters is sinds 2010 gevestigd aan het Schinkeldijkje 10, Loods 11 in Aalsmeer, tegen Amstelveen aan. Debo scooters is opgericht door twee enthousiaste en ervaren scooter monteurs. In eerste instantie ging het bij ons dan ook alleen om reparaties. Nu 5 jaar verder hebben wij een moderne showroom van 500 m2 en verkopen we zowel nieuwe als 2e hands scooters. Scooter kopen, Momenteel hebben wij meer dan 100 scooter modellen staan. Wij zijn gekozen tot Kymco Pilot Store en officieel dealer van SYM motor scooters en scooters.

Boekhandel Martyrium

U vindt ons op loopafstand van het Concertgebouw en het Museumplein. Ideaal dus om, als u voor een concert of een bezoek aan het Stedelijk, het Van Gogh of het Rijksmuseum in Amsterdam bent, de dag af te sluiten met ouderwets grasduinen in een heerlijke boekhandel. De trams van en naar de stations Amsterdam Centraal (lijn 5), Amsterdam Amstel (lijn 12) en Amsterdam Zuid-WTC (lijn 5) stoppen voor de deur (halte Roelof Hartplein)! Alle boeken die op onze website worden vermeld zijn bestelbaar via onze webshop, waar u zowel nieuwe boeken als onze vertrouwde ramsjaanbiedingen vindt.

JP Hairstyling

Bij Kapsalon Jan Piet word je op een prettige manier geholpen. Jouw wensen zijn voor ons het uitgangspunt voor een passend hairstyling advies. Kapsalon Jan Piet is specialist in haar kleuren. Wij geven jou en je haar aandacht en het comfort dat je verdient. Bij kapsalon Jan Piet is je haar in goede handen, kwaliteit, vakmanschap en eerlijk werk zijn daarbij onze uitgangspunten. Mooi zijn is voor velen  authentiek zijn , doen wat bij je past, dragen wat je staat en blij zijn met jezelf. Het is geen kwestie van de juiste maten of de zeven schoonheden. Echte schoonheid komt van binnenuit en is een bron van energie en levenslust. Als creatieve groep laten we ons door heel veel inspireren. We zijn, continu bezig met haar, op zoek naar nieuwe kleuren, nieuwe stijlen en nieuwe technieken.

Stadion Apotheek

Om u nog beter van dienst te zijn is de Stadion apotheek nu ook bereikbaar via internet. U kunt op onze site 24 uur per dag terecht voor interessant medisch nieuws. Informatie over geneesmiddelen en gezondheid kunt u vinden in onze uitgebreide online database. Ook is het mogelijk om direct per e-mail vragen te stellen aan de apotheker.Wat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, onze openingstijden en hoe en waar u ons bereiken kunt. Wilt u informatie over ons dienstrooster of onze receptenservice, u vindt het actuele antwoord op onze website. Redt u het niet om tijdens onze openingstijden langs te komen, of wilt u niet in de rij staan? Maakt u dan gebruik van onze 24-uurs medicijnkluisjes. Vul het aanmeldformulier in dat verkrijgbaar is in onze apotheek. Deze service is gratis.

Restaurant Boven Jan

Bij Boven Jan kom je voor de gezelligheid. Voor een praatje aan de bar of aan de grote stamtafel. Of om gewoon voor de prettige sfeer, waarbij je in alle rust lekker kunt bijpraten met je tafelgenootEn minstens zo belangrijk: bij Boven Jan kun je heerlijk eten. Op onze kaart vind je verrassende én vertrouwde gerechten. Allemaal met pure ingrediënten van de beste kwaliteit. Onze kaart biedt ook volop mogelijkheden voor vegetariërs en mensen met een gluten- of lactosevrij dieet. Heb je andere wensen? Geef het door aan de keuken. We gaan geen uitdaging meer uit de weg… 

Coffeeplaza

Bij Coffeeplaza komt ‘smaak en kwaliteit’ op de allereerste plaats. De espresso wordt hier met passie, en aandacht voor detail, tot in de puntjes door een van onze Baristi vers voor je gemaakt. Coffeeplaza wil met haar formule de kwaliteit van het moment benadrukken. Het drinken van de beste Italiaanse espresso, een lekkere kop thee, een broodje met eerlijke ingrediënten. Het gaat om díe dingen die het leven bijzonder maken - soms klein, soms groot, maar altijd echt en intens. Het drinken van een goede espresso ‘buiten de deur’ neemt een steeds belangrijker deel in bij de Nederlandse bevolking. Deze beleving zal de komende jaren alleen nog maar toenemen. Coffeeplaza zal met echte Baristi de gasten verwennen met heerlijke verrassende recepten. Bij Coffeeplaza kun je ook genieten van een door de meesterbakker vers gebakken en verrassend belegde foccacia of panini, gebak, chocolade juices en verse sappen.

Hotel ABBA

Hotel Abba is located in the center of Amsterdam with the Leidseplein, the night live area, only 5 minutes walk away. Also many of the museums are very close by, including the "VAN GOGH" & "RIJKSMUSEUM". Located in the center of world famous Amsterdam, the Abba hotel has been offering proper Dutch hospitality with a international touch for over 20 years. Our selection of over 36 rooms offers the perfect base to explore this wonderful city. All prices include a fabulous breakfast from 8am to 9.30am everyday.

 

Apotheek Deli-Bergema

Bij ons draait alles om u! Omdat zorg niet voor iedereen hetzelfde betekent bieden wij verschillende services aan om iedereen op de door hem of haar gewenste wijze van dienst te zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze herhaalservice, waarbij wij uw herhaalrecepten bij uw huisarts voor u verzorgen; u heeft er geen omkijken meer naar! Of denk aan het gratis thuis laten bezorgen van uw geneesmiddelen. Een ander voorbeeld: via een beveiligde verbinding kunt u kijken in uw medicatiedossier, medicijnen bestellen en bijvoorbeeld een medicatiepaspoort uitdraaien. Een goede zorg vinden wij belangrijk en wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over uw geneesmiddelen, mogelijke bijwerkingen of uw gezondheidsklachten. Om uw vragen rustig te kunnen beantwoorden is er een spreekkamer aanwezig, waardoor de privacy gewaarborgd is. Ook op onze website is veel betrouwbare informatie te vinden.

Flavor's

Flavor's bestaat in Den Haag al 4,5 jaar, en deze zaak is een combinatie van: brasserie, lunchroom, restaurant (eetcafé). Met eigen specialiteiten zoals; bekende kruiden en sauzen, vers gemaakte producten elke dag. Flavor's betekent; " smaken". U bent van harte welkom om te komen proeven... Je moet er ééns gegeten hebben!

Kruijdenberg

Kruijdenberg centrum voor fysiotherapie en fysiofit is een praktijk die zich onderscheid op het gebied van sportfysiotherapie. Al meer dan 12 jaar zijn wij in Alphen aan den Rijn actief en zijn wij inmiddels uitgegroeid tot de meest toonaangevende praktijk in onze regio. Het groeiend aantal fysiotherapeuten in onze praktijk werkt in sub-teams. Ieder team heeft een eigen onderzoek- en behandelgebied en bestaat uit veelal master opgeleide specialisten. Daarnaast heeft iedere therapeut een individueel werkgebied waardoor deze meer gespecialiseerde kennis van het bewegingsprobleem heeft opgebouwd.

Hamburg

Hallo, wij zijn Hamburg. Bij Hamburg eet je echte burgers. Burgers met verse ingrediënten en eerlijk vlees. Geen geur-, kleur-, en smaakstoffen, geen vlees uit de bio-industrie, maar vlees van traditionele, extensieve veeteelt en met de beste groente, aardappels en kruiden van de markt. Enjoy!

Het Juweel

Sinds 1985 zijn wij u van dienst in Kralingen. U kunt bij ons terecht voor zowel moderne als klassieke sieraden, in goud en zilver, waarbij u uw persoonlijke wensen kunt laten verwerken in een mooi persoonlijk sieraad. het Juweel heeft mooie sierraden op voorraad maar u kunt ook naar wens samen met een van de goudsmeden een persoonlijk stuk laten ontwerpen. Wij maken graag persoonlijk tijd voor u, kom gerust eens langs!

Sociëteit De Kring

De Kring is een sociëteit voor kunstenaars, wetenschappers en kunstminnende leden. De Kring heeft 1900 leden uit het culturele, maatschappelijke Amsterdamse leven. De Kring is een huiskamer waar jong en oud elkaar ontmoeten aan de bar, in het restaurant of in de eigentijdse Club Up.Loungen, praten, dansen en genieten van exposities, voorstellingen, evenementen en thema avonden.

Caland schoenen

Het schoonheidsideaal van kleine voetjes ligt gelukkig ver achter ons en mede dankzij de aanhoudende lobby van Caland/Schoen wordt mooi trendy schoeisel steeds meer geproduceerd in grote maten. Klassiekers maar ook trends voor ‘teens en tweens’ worden gevolgd en wij houden tevens alternatieve stijlen en supervrouwelijke modellen in onze collectie. Zowel een meisje van 11 jaar met smalle voetjes maat 44 als haar 79 jarige oma met dezelfde maat, kunnen onze winkel huppelend verlaten. Voor zogenaamde ‘moeilijke voeten’ in gewone maten wordt de keuze steeds vrolijker. Daarbij houden wij rekening met diverse breedtematen, halve maten, losse inlegzolen en diverse stijlen. 

Filmtheater 't Hoogt

't Hoogt vertoont films die er toe doen. Daarbij wordt teruggekeken op een rijke filmgeschiedenis en vooruitgeblikt naar de nieuwste ontwikkelingen in de beeldcultuur. 't Hoogt is initiator van bijzondere projecten: van grote en kleine festivals tot retrospectieven, lezingen, symposia en de vertoning van zwijgende films met live muziek. 't Hoogt is gevestigd in een zevental met elkaar verbonden historische panden in het centrum van Utrecht. De drie zalen zijn overdag te huur voor vergaderingen, congressen, audiovisuele presentaties of de vertoning van een film of videoproductie. Het café kan ook uw receptie of groepsdiner verzorgen, maar ook gewoon een drankje na de film

Paul van Dillen

In een prachtig oud pand aan het Vredenburg 22 in de binnenstad van Utrecht, vindt u exclusiviteit op het gebied van keuken- en kookgerei bij Paul van Dillen, dé kookwinkel van Utrecht. Paul van Dillen is de winkel waar u vakkundig wordt geadviseerd en leuke ideeën opdoet.
U wordt verrast met een uitgebreide sortering keukenattributen en -accessoires, waarbij u kunt denken aan bijvoorbeeld staafmixers of keukenmessen en allerlei andere handige keukengereedschappen welke onmisbaar zijn bij de bereiding van een goed verzorgd diner. Het is een heerlijke winkel om nieuwe ideeën op te doen voor iedere thuiskok en professional. Daarnaast is Paul van Dillen gespecialiseerd in keukenmachines, kook- en braadpannen, koks- en keukenmessen en espressoapparaten. In de winkel is een ruime sortering van uitsluitend topmerken vertegenwoordigd.

Harolds

Harolds is de grootste urban art store. Bij Harolds vind je expertise en mensen met passie voor kunst! Met meer dan 45.000 artikelen (waaronder papier, schildermaterialen etc.) is Harolds het paradijs voor elke creatieve geest. De winkel aan de Burg. van Walsumweg 730-860 te Rotterdam is een ware belevenis voor elke bezoeker, de bron voor inspiratie en creatie.Lees meer...

OLB Arnhem

OLB Arnhem is de sport specialist van Nederland. OLB heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel in Arnhem.
Een groot deel van de online collectie is daadwerkelijk ook op voorraad. Op de website http://www.olbarnhem.nl/ kun je precies zien hoe lang het duurt voordat uw bestelling binnen is.

Mimosa

Mimosa is een middelgroot restaurant in het centrum van Rotterdam. Stijlvol-modern interieur met een warme uitstraling, ruime open keuken en een geweldig terras aan de achterzijde op het gezellige pleintje (de Nieuwe markt). In deze toegankelijke, sfeervolle ambiance worden klassiek-moderne gerechten van prachtige verse producten geserveerd. Aad staat als eigenaar voor u klaar en zorgt er persoonlijk voor dat het u aan niets ontbreekt.

Caspar

In het modekwartier heeft CASPAR zich gevestigd. CASPAR is een moderne huiskamer in Klarendal waar veel Arnhemmers al de weg  naar toe hebben gevonden. In CASPAR wordt gelezen, gewerkt, gespeeld en gepraat. Dit alles onder het genot van een hapje en/ of een drankje. CASPAR staat bekend om zijn grote koppen koffie en cappuccino, ruime selectie speciaalbieren, waarvan twaalf op tap, diverse open wijnen en origineel assortiment sterke drank. Bij CASPAR eet je wat de pot schaft; wekelijks wisselt de kaart met daarop één vlees-, één vis- en één vegetarisch gerecht. Traditionele gerechten en moderne keuken gaan daarbij zij aan zij; alles wordt ambachtelijk bereid.

Restaurant Sardenga

Het Italiaanse restaurant Sardegna is sinds 1982 gevestigd in het hart van de stad Utrecht. Kwaliteit en professionaliteit zijn de kenmerken van Sardegna, dat in 1988 door deA.E.S.E.C. (Accademia Europea Scambi Economici Culturali) in Rome werd genomineerd voor de Oscar Europa, en in 1998 uit handen van de Italiaanse president Luigi Scalfaro de Insegna del Ristorante Italiano ontving. Het restaurant is aangesloten bij de Accademia della Cucina Italiana. Sardegna wordt geleid door de beide eigenaren, Sandra Casti en Antonio Vanossi. Het restaurant geniet een internationale reputatie dankzij de exclusiviteit van zijn klassieke Italiaanse keuken en zijn warme gastvrijheid.

Tommy Hilfiger

As one of the world’s leading premium lifestyle brands, Tommy Hilfiger delivers superior styling, quality and value to consumers worldwide. The brand celebrates the essence of Classic American Cool and provides a refreshing twist to the preppy fashion genre. Since its debut in 1985, the Tommy Hilfiger Group has become a US$ 4.6 billion apparel and retail company by offering consumers a breadth of beautifully designed, high quality products including men’s, women’s and children’s apparel, sportswear, denim, and a range of licensed products such as accessories, fragrances and home furnishings.

Drukkerij Rob Stolk

Tanneke janssen en jacqueline van as kregen een buitengewone kans in 2002: eigenaar worden van drukkerij rob stolk. oprichter en eigenaar rob stolk was plots overleden en het bedrijf was al 2 jaar lang stuurloos in roerige grafische tijden, die overigens nog dagelijks beleefd kunnen worden. zoals het moet, zoals het was, zoals het is, speelden allemaal tegelijkertijd in het eerste jaar. nu is sprake van een bedrijf dat borg staat voor een inhoudelijk perspectief, investeren met een hand op de knip, oog voor mens en sfeer, stoppen als het tot niks leidt en doorgaan tot je de oplossing hebt. in een krimpende markt kan drukkerij rob stolk het verschil aantonen door weer te groeien en zelfs uit te breiden.

Fitness 4 Me

Fitness4me is een Fitness keten in Amsterdam West. Fitness4me biedt u een uniek fitness concept voor een gegarandeerd vast laag bedrag per maand. Wij hebben een ruim assortiment aan faciliteiten om heerlijk aan uw lichaam, conditie en spieren te werken. Toch hanteren wij een zeer laag tarief. Als u bij ons komt fitnessen betaalt u slechts voor wat u werkelijk nodig heeft. Daarom kunnen wij de kosten laag houden en daardoor uw abonnement goedkoop houden. U kunt al vanaf €15,95 per maand, zeven dagen per week, onbeperkt gebruik maken van de meest moderne fitness apparatuur! Dus twijfel niet en schrijf u meteen in!

Brouwerij De Prael

Onze brouwerij, winkel en proeflokaal zijn gevestigd in een voormalig veilinghuis en wagenmakerij aan de Oudezijds Voorburgwal te Amsterdam. Dit is een van de oudste plekken van de stad. Al rond 1300 lag hier een bierkaai en voerden houten schepen bier aan vanuit Duitsland. Later ontstonden hier de eerste brouwerijen van Amsterdam. Deze plek past perfect bij onze ambachtelijke wijze van brouwen die we inmiddels uniek mogen noemen. Dagelijks kunt u bij ons uitgebreide rondleiding volgen. Voor meer informatie kun je terecht in onze winkel of op deze site. Brouwerij de Prael houdt de biergeschiedenis levend aangezien het brouwproces van onze brouwerij nog hetzelfde is als eeuwen geleden; nog van vóór het industriële tijdperk. De brouwerij heeft een moderne installatie, maar al onze keuzes, voor én na het brouwen, zijn ambachtelijk. Dat is bier in zijn puurste vorm. Zo puur als de liederen van het Nederlandse levenslied.

Brilservice

Graag laten wij je kennis maken met Brilservice. Brilservice is een professionele winkelketen met 33 winkels in de provincies: Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht, Flevoland en Friesland. Brilservice stelt zich ten doel de beste service, producten en diensten te bieden op het gebied van oogmode en oogzorg. Hiervoor houden wij nauw de nieuwste trends en innovaties in de gaten. Zo zijn onze stijlvolle en moderne winkels voorzien van de nieuwste oogmeetapparatuur en de meest up to date collecties brilmonturen, zonnebrillen en contactlenzen. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie (mode)merken waaronder Ray-Ban, Oakley, D&G en Prada. Uiteraard zijn deze merken slechts een greep uit ons assortiment en bieden wij veel meer, waaronder onze huiscollectie.

Koko

KoKo is in 1985 gestart met de verkoop van sieraden met als specialiteit "net even anders". In Utrecht (hartje stad vlakbij de HEMA) hebben wij een verrassend aanbod van kettingen, armbanden en oorbellen. Onze sieraden zijn er in alle prijsklassen en je kunt bij ons altijd wel slagen voor een leuk kado.

Wackers Academie

In de Wackers Academie vindt onder leiding van directeur Luk van Driessche – zelf een schilder – persoonlijk en bijzonder beeldend kunstonderwijs plaats. Gedreven en professionele kunstenaars met een passie voor het onderwijs verzorgen de particuliere vijfjarige dag- en avondopleiding met een brede scala aan speciale cursussen: portret- en modelschilderen, portret boetseren of thematische zomerateliers. Het vertrekpunt van de Wackers Academie is de figuratieve en klassieke kunst.

Juwelier Punte

Al meer dan 50 jaar biedt Juwelier Punte kwaliteit in sieraden en uurwerken. Steeds weer willen wij u verrassen met een ruime collectie horloges van topmerken en bijzondere sieraden, die u niet overal aantreft. Ook voor trouwringen kunt u bij ons in het centrum van Utrecht aan het juiste adres. Familie Rijers en medewerkers nodigen u van harte uit om onze schitterende collectie juwelen en horloges te komen bekijken.

Blunder

Sinds 1979 gaan wij elke dag aan het werk om voor u de meest complete stripwinkel van Nederland te zijn. Wij hebben niet alleen de populaire, goedlopende stripboeken op voorraad, maar alle leverbare strips, plus nog een beetje meer – bij elkaar zo’n 12.500 verschillende titels! Strips die niet meer leverbaar zijn vindt u dikwijls in onze tweedehands bakken – wij kopen ook in van particulieren.

Kleine helden

In de kinderkledingwinkel van KleineheldeN.nl verkopen wij de leukste en beste kinderkleding-merken. Zoals: Bomba for Girls, Wild, Bengh, Borz, Scotch Shrunk en Scotch R'belle, Vingino en Claesen's zorgen voor een stijlvolle, hippe outfit. De kinderkledingmerken die leineheldeN.nl levert zijn allemaal van topkwaliteit en gemaakt met oog voor detail. U koopt dus kinderkleding waar U en Uw kind gedurende een lange tijd van kunnen genieten, wat wilt U nog meer?

Ook in de online webwinkel vind U een ruim assortiment baby artikelen zoals inbakerslaapzakjes, wikkeldekens, Bumbo babystoeltje, babyfoons, borstpompen, flesjes, spenen,wiegjes, alles van Snooze Baby en Koeka, lampjes en geweldige kadootjes. Kunt U het online niet vinden, bel ons dan, we hebben het vast voor U.

Natuurlijkbloemen.nl

NatuurlijkBloemen is een Duurzaam gecertifi-ceerd bedrijf (niveau Goud) en mogen het milieukeur voeren. Al bijna 13 jaar zijn wij gevestigd aan de Hoogstraat in Rotterdam. Wij leveren bloemwerk aan vooraanstaande bedrijven in Rotterdam en Omstreken. Dit varieert van bloemabonnementen tot verjaardagsboeketten, aankleden van beurzen en hydrobeplanting. Onze winkel is ons visitekaartje en hoewel we met veel plezier de boeketten bezorgen vinden we het nog steeds leuk om onze (zakelijke) klanten te verwelkomen in onze winkel.

Museum het schip

Museum het Schip is gevestigd in het wereld-beroemde arbeiderspaleis van Michel de Klerk in de Spaarndammerbuurt. Aan het Spaarn-dammerplantsoen in Amsterdam staan drie monumentale volkswoningbouwcomplexen van Michel de Klerk. Het meest expressionistsiche blok wordt in de volksmond Het Schip genoemd  en behoort tot de top van de architectuurstroming De Amsterdamse School uit het begin van de twintigste eeuw. Bezoek aan het museum is een ware ervaring.

Fates

Het is puur genieten van de bijzondere lijn tassen, sjaals en sieraden van FATES. Natuurlijke materialen in een exclusief design staan garant voor moderne maar tijdloze mode-accessoires die stuk voor stuk hun eigen verhaal vertellen. Weet waar het vandaan komt en wie het gemaakt heeft. Onze accessoires zijn op een eerlijke manier geproduceerd met oog en zorg voor mens, dier en milieu. 

De Huismuis

De Huismuis in Haarlem is de oudste vestiging en dateert van 1978. De winkel is gelegen in één van de meest pittoreske straatjes van de Haarlemse binnenstad en is ook buiten Haarlem een begrip. In 2001 werd De Huismuis overgenomen door Onno Spek, die al werkzaam was in de kookbranche op het gebied van bestek en pannen. Onder Onno’s leiding heeft het assortiment een evenwicht bereikt tussen producten die het kookambacht luister bijzetten en moderne gadgets die gemak, design en plezier uitdragen. Met zijn medewerkers bezoekt Onno wereldwijd alle branchegerichte vakbeurzen om precies te weten wat er speelt op kookgebied en om de leukste nieuwigheden te introduceren in De Huismuis. Met veel succes, want jong en oud, kookgek en bakfanaat: iedereen weet De Huismuis in de Warmoesstraat te vinden

Bedden speciaalzaak Het Westen

De slaapvoorlichters zijn een garantie voor kwaliteitEen goed bed kopen is niet eenvoudig. U wilt immers een bed dat precies bij u past én bovendien jaren meegaat.Als Beddenspeciaalzaak Het Westen stellen wij zeer hoge eisen aan de merken die wij voeren: de materialen, de technologie, het ontwerp, alles moet van de hoogste kwaliteit zijn. Anders kunnen wij er niet volledig achter staan en dan laten wij u er zeker niet op liggen.

Marqt

Bij Marqt vinden we dat jouw eten elke dag echt moet zijn. Dat is goed voor jezelf, voor de mensen die het produceren en voor de omgeving. We zijn bij Marqt dag in dag uit bezig met onderzoeken wat echt is en wat niet. Dat doen we aan de hand van vijf principes: écht eten is oorspronkelijk, gemaakt met respect voor de omgeving, echt vers, met bezieling gemaakt en echt lekker. Al onze producten worden aan deze principes getoetst zodat jij bij ons -zonder erover na te denken- je dagelijkse boodschappen kunt doen. Daarnaast streven wij als Marqt naar een bedrijfsvoering met minimale impact op het klimaat. De Klimaatroute ondersteunt ons hierbij

MyCom

In de MyCom webshop vindt u een uitgebreid assortiment A-merk computers, notebooks, componenten en accessoires. MyCom heeft naast de online winkel ook 29 winkels door heel Nederland met deskundige medewerkers. U kunt uw producten online bestellen en ophalen in de winkel; click en collect noemen we dat. Zo kunt u voor de aanschaf uw product in het echt bekijken. Maar u kunt ook uw online gekochte product in de winkel terugbrengen. MyCom heeft een technische dienst in elke winkel, een niet tevreden geld terug garantie en 3 jaar garantie op al onze notebook en MacBooks. Kijk vooral ook op www.mycom.nl

Wereldwinkels

Bijna 400 Wereldwinkels en winkels van WAAR verkopen de mooiste wereldcadeaus. Volgens eeuwenoude tradities gemaakt. Met een hedendaags tintje. Elk product is met zorg en volgens eerlijke handelscriteria ingekocht. Door de handel met Wereldwinkels verdienen de makers van deze cadeaus een geregeld inkomen. En krijgen zij ondersteuning bij het ontwikkelen van hun bedrijf. Wereldwinkels maken hiermee duidelijk dat armoede wèl bestreden kan worden.

LookinSharp

LookinSharp is een jong, creatief maar uiterst professioneel full-service grafisch ontwerpbureau. De ontwerpen onderscheiden zich: ze zijn altijd fris, modern en opvallend. LookinSharp ontwerpt en produceert voor haar klanten bijvoorbeeld: websites (met of zonder CMS), webshops (van standaard tot maatwerk shops), logo’s, huisstijlen, flyers, brochures of stickers. Belettering van bedrijfswagens, binnen- en buitenreclame, lichtreclame etc.

Ju&JU

Bij Ju & Ju vindt u een verrassend assortiment design meubelen en woonaccessoires. Uniek, tijdloos en kleurrijk. Wij leveren oude en nieuwe kasten, design stoelen van o.a. Danform, robuuste design houten tafels van DDfor en diverse woonaccessoires van o.a. Pols' Potten. Naast onze winkel aan de Hogewoerd in Leiden, hebben we ook een echte vintage winkel aan de Raamsteeg in Leiden. Hier vindt u authentieke, originele design meubelen uit de jaren '50, '60 en '70.

Shirts at 19

Shirts at 19 heeft haar deuren geopend in een karakteristieke winkel aan de Denneweg in Den Haag waar u natuurlijk tijdens de openings-uren altijd van harte welkom bent. Vanuit deze stijlvolle boetiek hebben we ons weten te ontwikkelen als een bekende speler op het gebied van eigentijdse herenmode, accessoires en unieke, soms onbekende producten uit Italie, Londen, Amerika en zelfs uit Nederland. 

Anello

Anello is een sfeervolle edelsmederij/winkel, met een mooie collectie handgemaakte sieraden. Deze collectie bestaat voor een deel uit bijzondere trouwringen, waarin we ook al uw wensen kunnen verwerken. Naast onze collectie trouwringen, hebben we ook een grote collectie handgemaakte ringen, colliers, armbanden, oorbellen, enz. Verder verkopen wij ook sieraden van Quinn en Charlotte. Beide merken zijn een prachtige aanvulling op onze eigen collectie. Naast sieraden verkopen wij ook moderne horloges van A.B.Art. Anello Edelsmid heet u van harte welkom in onze winkel in de krommestraat!

Flowers and Pearls

Flowers and Pearls is opgericht in 2009 en heeft een ruim assortiment van mooie en exclusieve vintage jurken en accessoires. Met veel enthousiasme worden de meest unieke items uitgezocht waarbij er gelet wordt op o.a. de kwaliteit, stijl en mooie details die kenmerkend zijn voor een bepaalde tijd/jaar. De kleding en accessoires zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit en worden veelal ingekocht op beurzen in het buitenland  o.a. in London en New York.

Van Vessem & Le Patichou

Van Vessem & Le Patichou vindt duurzaam ondernemen erg belangrijk. Daarom halen we onze grondstoffen het liefst bij leveranciers uit de omgeving. Verder staan er in onze winkels en de bakkerij energiezuinige machines en ook de verlichting is energiebesparend. De winkels worden verwarmd en gekoeld met warmtepompen en alle folders en andere informatie wordt gedrukt op gerecycled papier. Ook steunen we maatschappelijke projecten uit de buurt en lichten we kinderen voor over gezonde voeding. Het moge duidelijk zijn: brood kopen bij Van Vessem & Le Patichou is veel meer dan alleen lekker eten!

Interhouse

Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® is een gerenommeerde organisatie met een uitbreidend netwerk van vestigingen, waarbij de bedrijfsactiviteiten bestaan uit het bemiddelen bij huur en verhuur van alle soorten woningen en het beheren van een omvangrijke vastgoedportefeuille. Interhouse beschikt over een enorm netwerk van vraag en aanbod, waarbij een lange termijn relatie met cliënten immer het uitgangspunt is en blijft. Iedere vestiging beschikt over een eigen exclusiviteitgebied, waarbij de betreffende vestiging volledig thuis is in de markt van het werkgebied aldaar.

The Hubshop

In the Hubshop zijn altijd originele, trendy producten verkrijgbaar die je op weinig andere plaatsen tegen zult komen. Hoe doen we dit? Wij bieden een uniek concept aan kleine duurzame ondernemers die op kleine schaal beginnen met de verkoop van producten ‘met een goed verhaal’. Dat kan bijvoorbeeld zijn, fair trade, ecologisch, gerecycled, zelf gemaakt etc. Op deze manier kunnen we altijd een verrassend en gevarieerd aanbod bieden. Maak of verkoop je zelf dit soort producten? Hier vind je meer informatie over hoe je kunt meedoen.

Drogisterij A.J. van der Pigge

"Het goede van toen met het beste van nu!" In 1849 opende Antonie van der Pigge zijn ‘affaire in droogerijen en specerijen’, niet beseffende dat deze drogisterij ooit nog het jaar 2000 zou halen. Er is vandaag de dag niets aan het interieur van de zaak veranderd. Binnen lijkt het of de tijd stil heeft gestaan: een oogstrelend interieur, compleet met stopflessen, puntzakjes, opgezette krokodillen en gapers.

't Gildehuys

Drie generaties met passie voor een vak! In een monumentaal 18de eeuws pand in de historische binnenstad van Arnhem, is al ruim 35 jaar 't Gildehuys gevestigd. Wie het vandaag heeft over 't Gildehuys, heeft het eigenlijk over Iris X. Boom. Wie 't Gildehuys binnenkomt, ontdekt direct dat deze juwelier anders is dan anderen. De klassieke, stijlvolle inrichting schept een bijna Koninklijke sfeer. In de vitrines ligt een verrassende collectie antieke juwelen.

Jutka en Riska

Jutka & Riska offers an eclectic combination of vintage, own design, new collections, items by young designers and customized items. Besides a constantly changing collection of unique pieces of clothing, Jutka & Riska hold a wide arrangement of accessories to match. On top they house a variety of specially selected items for interior decoration.

Bikram Yoga haarlem

Deze geweldige vorm van yoga is ruim 7 jaar geleden vanuit de Verenigde Staten naar Nederland (Amsterdam) gehaald en heeft zich in de afgelopen jaren naar bovengenoemde steden verspreid. Bikram Yoga Haarlem is de zesde Bikram yogaschool in Nederland.

Belgisch Biercafe Olivier

Gastvrijheid daar staat een Belgisch biercafé bekend om. Bij een Belg wordt u goed in de watten gelegd. Onze keukenbrigade bereidt gerechten zoals Mossels en beenham die u kunt genieten in een ongedwongen sfeer. Verder voeren wij een ruime sortering bier, daarom raden wij u ook aan om eens een pintje bij u gerecht te vatten. U bemerkt het al; wij willen u een authentieke Belgische avond bezorgen, met de daarbij behorende kwaliteit en generositeit!

De Katoenfabriek

Heb jij leuke (digitale) designs en vind jij dat deze gedragen zouden moeten worden? Dan kan dat! Ben je iets minder creatief, niet getreurd. Ze verkopen ook t-shirts onder eigen label MadMonk en er liggen verscheidene catalogi met grafische ontwerpen. Je hebt in ieder geval een origineel shirt of trui en je kunt wachten tot ie klaar is. Bovendien heb je een fairtrade t-shirt, wat er op neer komt dat het shirt zonder kinderarbeid is geproduceerd.

Nourish

Eten wat de natuur schaft, dat is Nourish! En, nieuw in Utrecht, je kan er terecht van ontbijt tot avondeten.  Nourish biedt dagelijks de keus uit pure, biologische seizoensgerechten van hoge kwaliteit. Ben je onderweg en heb je haast maar wil je toch gezond eten? Of wil je juist rustig even zitten en tot rust komen? Het kan allemaal bij Nourish.

Lily Conemans, By Nienke Welling & Bijtje van der Velden

Lily Conemans is een Atelier voor dames maatkleding en is gespecialiseerd in bruidsjurken en gelegenheidskleding van zijde. Ga je trouwen en ben je op zoek naar een bruidsjurk die speciaal voor jou gemaakt wordt? Dan ben je bij Lily Conemans aan het juiste adres! Je vindt bij ons ook geschikte kleding als moeder van de bruid of als je gaat promoveren.