INFORMATIEPLICHT PER 1-1-2019. 

De informatieplicht betekent dat u vóór 1 juli 2019 zelf aan de overheid had moeten melden hoe u energie bespaart. Deadline gemist? Zorg dat u tijdig melding van uw genomen energiebesparende maatregelen maakt voordat de overheid gaat handhaven met boetes. Klimaatroute kan u daarbij helpen. 

Bel direct (020 700 94 38) om een afspraak te maken of laat uw gegevens achter om teruggebeld te worden. Ervaar het gemak en de tijdswinst die het u oplevert.

 

WAT HOUDT DE INFORMATIEPLICHT IN?

Vanaf 2019 moeten bedrijven - die onder de wet Milieubeheer vallen - elke 4 jaar melden welke maatregelen zij hebben genomen om energie te besparen. De eerste melding had vóór 1 juli 2019 bij de overheid binnen moeten zijn. Dit geldt voor ruim 100.000 bedrijven. Een deel van deze bedrijven heeft een brief van de overheid gekregen, maar niet allemaal. De informatieplicht geldt voor u als:

  • uw bedrijf verbruikt jaarlijks meer dan 50.000 kWh elektriciteit, en/ of;

  • uw bedrijf verbruikt jaarlijks meer dan 25.000 m3 gas.

Let op: u heeft al een informatieplicht als één van de twee klopt. Het gaat om jaarlijks verbruik per adres. Er zijn uitzonderingen. Onze adviseur vertelt u daar graag meer over.

 

Whitepaper: Energiebesparende maatregelen. Vraag hem aan!

 

Samen met onze partner Essent Zakelijk hebben wij een cadeautje voor u: een gratis whitepaper over energie besparen. Een handig overzicht van de wetgeving én de subsidies die u aan kunt vragen.

 

U vindt de whitepaper via: Whitepaper energie besparing!

 

KLIMAATROUTE ZORGT DAT U AAN UW INFORMATIEVERPLICHTING VOLDOET

Energiebesparende maatregelen aangeven bij de overheid is een tijdrovende klus waarbij het nauw aankomt op de gedetailleerde informatie in de melding. Klimaatroute neemt u dit volledig uit handen. Een adviseur komt bij u op locatie en vult samen met u de formulieren van de overheid in. Zo voldoet u snel en gemakkelijk aan uw informatieplicht en kan u zich weer richten op ondernemen.

 

KOSTEN INFORMATIEPLICHTSERVICE

De kosten voor het volledige traject bedragen slechts € 700,- exclusief BTW.

 

BENIEUWD NAAR UW VERPLICHTINGEN OP HET GEBIED VAN ENERGIEBESPARING?

Ervaar hoe makkelijk u aan de verplichting voldoet met hulp van onze adviseurs. Laat uw contactgegevens achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.