Junior Accountmanager De Groene Club (36-40 uur)

Als junior accountmanager van De Groene Club overtuig je sportclubs om (kosteloos) deel te nemen aan het verduurzamings programma in samenwerking met de KNVB. Je voert acquisitiegesprekken, belt klanten na en plant afspraken in voor onze consultants. 

Verder ondersteun je de consultants door sportclubs te overtuigen om te investeren in de maatregelen uit het adviesrapport. Je vraagt offertes op, informeert de klant over subsidieregelingen en je haalt de uiteindelijke handtekeningen binnen om aan de slag te gaan met duurzaamheid. Het doel: zoveel mogelijk clubs ondersteunen bij het nemen van slimme maatregelen om energie én -kosten te besparen! Dit alles doen we onder het motto: 

“Ga voor een volle clubkas en lage broeikas”. 

Ter voorbereiding op deze positie heb je ervaring opgedaan in commerciële (bij)banen en/of je hebt een commerciële studieachtergrond. Je hebt een gunfactor en daarmee weet je mensen makkelijk voor je te winnen. Je past gesprekstechnieken en een heldere strategie toe in de gesprekken die je telefonisch voert. Je wordt enthousiast van uitdagende targets en hebt een winnaarsmentaliteit, waardoor je bij een doelpunt tegen nóg harder gaat strijden voor de winst.

Tijdens het inwerktraject krijg je diverse trainingen op het gebied van techniek, producten en subsidies, waardoor je alle middelen in huis hebt om onze klanten zo goed mogelijk te servicen. Je leert de productportefeuille kennen en weet welke maatregelen er op welke momenten worden ingezet om de hoogst haalbare besparing voor onze klanten te realiseren. Jouw werk zit er pas op als de maatregelen succesvol zijn geïmplementeerd.

 

De droomkandidaat...

 • Heeft MBO/HBO denk- en werkniveau;

 • Heeft affiniteit met (team)sport en duurzaamheid;

 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring in een commerciële positie;

 • Functioneert goed in een ambitieuze, competitieve en commercieel gedreven omgeving;

 • Heeft natuurlijke overtuigingskracht op basis van persoonlijkheid, flair en inhoud;

 • Bewaart overzicht en is een sterke accountmanager;

 • Draagt verantwoordelijkheid voor het behalen van het commerciële bedrijfs KPI;

Wij bieden…

 • Een energiek team met jonge en gedreven collega's;

 • Een functie met veel vrijheid en zelfstandigheid;

 • Een (vrijblijvend) sportprogramma;

 • Een telefoon, tablet en laptop;

 • Een marktconform startsalaris;

 • Een zeer interessante bonusregeling.

Daarnaast...

 • Werk je in een dynamische omgeving;

 • Ervaar je de diverse visies op het topic 'duurzaamheid', vanuit overheden, sportbonden, energie-aanbieders en sportclubs;

 • Bouw je aan een persoonlijk track record;

 • Draag je met iedere afspraak die je inplant en deal die je sluit direct bij aan een groot maatschappelijk belang: Het Klimaat!

 

Over Klimaatroute
Wij geloven erin dat alle bedrijven de stap naar klimaatbewust ondernemen maken, wanneer dit een direct kostenvoordeel oplevert. En dat doet het!

Door middel van onze Quickscan brengen we in kaart waar kansen liggen voor een onderneming op het gebied van energie efficiëntie. Sinds 2011 hebben we al ruim 20.000 klanten geholpen bij de implementatie van slimme maatregelen, om het energieverbruik terug te dringen. Dat is wat ons betreft nog lang niet genoeg! Help jij ons mee om nog meer ondernemers te overtuigen om te investeren in energiebesparende maatregelen?

Wij werken met een snel groeiend team, dat momenteel bestaat uit 100 werknemers. Of zijn het er inmiddels 101? … 102? We groeien dus hard en zijn niet van plan daar voorlopig mee te stoppen!
Naast dat wij ons doordeweeks allemaal hard inzetten om goede resultaten te behalen, zetten we ons net zo hard in tijdens de vrijdagmiddagborrel. Wij vinden het belangrijk om successen met elkaar te vieren, dus op vrijdag vloeit het bier, het fris, de wijn, en soms zelfs de champagne, rijkelijk.

Lijkt het je wat om rugnummer 101 te dragen? Reageer dan als de wiedeweerga op deze vacature door je CV en motivatie te mailen naar Anneloes Spit - a.spit@klimaatroute.nl.

 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt binnen Klimaatroute. We hebben een vrije en open cultuur waarin divers* talent tot bloei komt. 

* Onder diversiteit verstaan we allerlei kenmerken van een persoon, zichtbaar en onzichtbaar, denk bijvoorbeeld aan: gender, culturele en/of etnische achtergrond, opleidingsachtergrond, persoonlijkheid, religieuze achtergrond en seksuele oriëntatie.